≫ 

3 horoskopska znaka za koje će ovo biti nedelja o kojoj su uvek maštali

Zodijak će učiniti da vam se svi snovi ostvare

  • 1

Zvezde su se ove nedelje za neke horoskopske znakove postavile tako da će oni moći da urafe sve ono što su mislili da im je nedokučivo. Proverite dometi, kao i to da li ste vi među tim srećnicima.

Ukoliko ste mislili da će retrogradni Merkur dok je Sunce u Ribama okrenuti baš sve naopačke i da će taj sudar sila svima pomutiti razum, za neke znakove će ovaj period biti baš suprotan sveopštim očekivanjima.

Tri horoskopska znaka će doživeti od sada pa u narednih sedam dana sve ono o čemu su maštali. Osetiće se kao u bajci ili će misliti da sve samo sanjaju,a istovremeno neće želeti da se probude.

Evo ko su ti srećnici.

RAK

Vi ste spremni bukvalno da preletite preko svih mogućih granica.

Foto: Shutterstock

Rakovi, vi tek od skoro možete da osetite taj vetar koji duva u vaša leđa i koji vas pokreće i to otkad je Sunce u vašoj devetoj kući avanture i filozofije. Poželećete da putujete, pa ne bi bilo loše da to sebi i priuštite. Ono što bi još trebalo da posetite je svoje duboko unutrašnje ja koje vam nosi odgovore na najintimnija pitanja. Naučite stvari o sebi, ali i o onima oko vas. Sada nije vreme da se ograničavate i da igrate na sigurno. Slobodno se opustite i dajte sebi malo prostora za istraživanje. Možete da se bavite za vas do sada nedokučivim kulturama ili stranim jezicima koje nikada niste imali priliku da učite. Probajte i nova jela, čak će vam se i to dopati iako ste tradicionalisti po prirodi.

Zbog toga što je Merkur retrogradan i u devetoj kući, iskoristitre ovo vreme da proširite svoje vidike i da se maksimalno opustite i prepustite emocijama. Ne morate da radite ništa drastično što će uticati na vašu budućnost u velikoj meri, ali slobodno možete da se upustite u kratkotrajne avanture.

ŠKORPIJA

Vi se ponovo igrate kao da ste malo dete sa svom onom nevinošću koju ste imali.

Foto: Shutterstock

Škorpije, ovo nije vreme kada je pogodno za vas da budete odgovorni i da se ponašate kao odrasla osoba jer je Sunce u vašoj petoj kući zabave i zadovoljstva. Ko god da vam kaže da bi trebalo malo da spustite loptu i da se ponašate ozbiljno, taj vas očigledno ne poznaje i ne zna koliko vam je bilo potrebno da se napokon ovako dobro osetite. Ojačali ste mentalno i sda je vreme da sebi date oduška i da se poigrate kao da imate pet godina. Tokom cele sezone Riba imaćete priliku da shvatite da je život zaista beznačajan kada se odvija bez zabave i zadovoljstva. Ako smatrate da ćete zbog bilo čega biti srećni, samo to uradite bez odlaganja i razmišljanja o tome šta je to što je "za" to, a što "protiv".

Dok retrogradni Merkur prolazi kroz vašu petu kuću, može vam se desiti da neke stvari koje bi vas inače učinile srećnim sada nemaju isti uticaj. Međutim, nemojte da vas to uzbuđuje, jer je to prolazno kao i takva putanja ove čelične planete. Iskoristite ovu šansu da probate potpuno nove stvari od kojih ste se neko vreme klonili. Slobodno se upustite u sve što vam se stvori na životnom putu i nećete zažaliti.

RIBE

Vi pucate od samopouzdanja i bukvalno možete dobro da se snađete u svemu.

Foto: Shutterstock

Ribe, Sunce je u vašoj prvoj kući ličnosti i to vam omogućava pun kapacitet u fokusiranju na sebe i svoje ja. Bilo je i krajnjevreme da se to desi. Sada imate priliku da sami negujete svoju umetničku, maštalačku i kreativnu prirodu. Priznajte sebi da ste poprilično osetljivi i biće vam lepše samima sa sobom. Ljudi ne razumeju da Ribe bolje poznaju svet nego sebe same i koliki je dar kada mogu da se posvete sebi. Napokon gajite dovoljno veliku ljubav prema sebi da zračite samopouzdanjem. Prepoznajete baš sve što može da vam da i malo snage i koristite sve izvore energije. Prosto sijate i trebalo bi da to zauvek tako ostane. Prošli ste toliko toga u proteklih godinu dana da vam jako prija ova pozitivna energija.

Iskoristite ovu energiju da napravite veliku godinu od ove koja vam predstoji. Zaboravite na sve ružno i fokusirajte se na Sunce koje vas obasjava. Imate svu oć ovog sveta u svojim rukama, ali samo treba da je iskoristite. Nekada ni to nije lako, ali ne bi bilo loše da probate. Verujte na reč, prijaće vam.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    11. mart 2019 | 23:46

    Imam svu moc ovoga sveta u svojim rukama,prosto sijam..srecna sam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA