≫ 

Pokušala sam dijetu Kloi Kardašijan i umalo pala u nesvest posle prvog dana

Bila sam toliko gladna da sam smanjila produktivnost na poslu, osećala se preslabo da bih vežbala i zamalo izgubila svest odmah na startu

  • 6

Ovo je ispovest devojke koja nije uspela da odoli čarima rijalite zvezde. Kloi je kao i sve žene u porodici Kardašijan uvek imala problema sa kilogramima. Nedavno je otkrila dijetu sa kojom je smršala 15 kilograma, a prepisao joj je nutricionista Filip Goglija.

Met Dejmon otkrio jednu stvar uz pomoć koje je smršao 20 kg - ali i doveo život u opasnost

Isprobajte dijetu Džesike Albe koja za 4 meseca skida 28 centimetara sala

Zvezde se kunu u ovu dijetu, a nisu ni svesne da je smrtonosna

Otišla sam do prodavnice kako bih nabavila sve potrebne namirnice: Pileće grudi, celer, paradajz, spanać i puno voća.

Ovako izgleda njena dijeta:

Prvi obrok: Doručak

Kloi za doručak pravi hranjivi proteinski šejk mešanjem jedne kašike proteina u prahu, kašike bademovog putera, posude voća i leda.

Znala sam da neću moći da izdržim celu nedelju konzumirajući ovu vodenu zbrku, zato sam odlučila da dodam bademovo mleko i malo meda. Šejk je posle toga postao mnogo ukusniji. Mislila sam da će me proteinski prah i bademov puter učiniti sitom, ali sam bila razočarana kada sam posle sat vreman osetila glad.

Foto: derwinmch via Foter.com / CC BY-NC-SA

Drugi obrok: Parče voća

Tokom nedelje sam se obično opredelila za narandžu, nektarinu, bananu ili nekoliko jagoda. Voće je ukusno i počela sam da osećam kako mi stomak raste.

Treći obrok: Ručak

Jutro sam provela slušajući svoj stomak. Obrok za ručak delovao je obećavajuće i izdašnije. Kloi za ručak jede pileće grudi i salatu, poput spanaća i repe. Ipak, ni posle njega nisam bila sita, čak je konzumiranje bilo vrlo problematično, dok sam mirisala ukusne ručkove kolega.

Četvrti obrok: Popodnevna užina

Ovaj obrok obično se sastoji od 12 badema i jedne posude povrća, ​​poput celera ili paradajza. Možda nekome ovo izgleda kao pristojan obrok, ali meni nije bilo dovoljno. Počela sam da osećam slabost, pa sam morala da kršim dijetu sa krekerima.

Peti obrok: Kasna užina

Posuda povrća i jedno prženo jaje. Ovaj "obrok" je bio bez ikakvog ukusa i mirisa.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Šesti obrok: Večera

Večera podrazumeva "masnu ribu" kao što je losos serviran sa više povrća i salatom. U normalnim uslovima, ovaj obrok bi bio sasvim dobar, međutim, pošto sam bila gladna, imala sam manje zadovoljstva.

Sedmi obrok: Dezert

Za razliku od većine ljudi koji obično jedu dezert posle večere, Kloijev poslednji obrok sastoji se od komada voća.

Presuda:

Ova dijeta je nezadovoljavajuća. Nije mi mnogo trebalo da shvatim da su njenih sedam obroka dnevno u stvari grickalica prerušene u "obroke". Ishrana Kloi Kardašijan učinila je da budem toliko gladna da sam izgubila produktivnost na poslu, osećala sam se previše slabo da bih vežbala i umalo onesvestila na kraju dana.

Možda je problem u meni, ali mislim da je dijeta nemoguća misija, naročito ako se uzme u obzira da Kloi tvrdi kako svaki dan ima dva intenzivna treninga. Ja nisam uspela, a stvarno ne znam kako je pošlo za rukom Kloi Kardašijan.

Ako razmišljate o nekoj dijeti, najbolje bi bilo da se prvo obratite lekaru i slušate svoje telo. Poseban način ishrane trebalo bi da vam pomogne da se osećate zdravije, a ako se ne osećate dobro, možda je vreme da promenite plan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA