LADY FAIR: Sve za dame na jednom mestu

Veliko interesovanje je za "Kutak za ulepšavanje" gde će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene

  • 0

VI Lady fair by Dove – sajam za žene ispred shopping centra "Ušće" počinje za samo nedelju dana.

Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, Kutku za ulepšavanje. Posetioce očekuje raznovrstan i neprekidan program na bini gde će se neprestano smenjivati plesne grupe, različite vrste fitnesa, zatim svi koji budu posetili manifestaciju uživaće u predavanjima life i business coach-a, Katarine Turčinović, na teme "Značaj ljubavi u životu svake osobe" i "Žena kao pokretač porodice i društva". Dame će moći da se upoznaju i sa najnovijim trendovima u svetu šminke, saznaju tajnu italijanskih lepotica, a moći će da čuju i dosta toga o dijabetesu, merenju pritiska.

Veliko interesovanje je za Kutak za ulepšavanje gde će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. U toku oba dana, dame će potpuno besplatno moći na se našminkaju u šminkernici Marije Nećak i da urade manikir i srede svoje nokte kod Aleksandre Mijailović.

Foto: Promo

Oko 40 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Foto: Promo

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom "Ušće", kao i sponzorima manifestacije: Dove, Braun, DeLonghi i Dr Milk pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a by Dove.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA