≫ 

Isprobala je kupus dijetu koja obećava 5 kilograma manje za 7 dana - evo koliko je zaista smršala

Da li je čuvena kupus dijeta zaista toliko čudesna?

  • 5

Kupus dijeta je čuvena zbog toga što obećava da ćemo izgubiti i do 5 kilograma za samo nedelju dana, ali i tvrdnje da nikada nećemo biti gladni dok je se pridržavamo.

Stavite ruke u ovaj položaj i odmah ćete znati koliko tačno hrane SMETE DA POJEDETE

Evo šta TAČNO MORATE DA JEDETE za ručak, doručak i večeru - ako želite da izgubite 5 kilograma za 3 dana

Jedna žena odlučila je da proveri sve ove tvrdnje i nedelju dana bude na ovoj dijeti.

Kako bi njeni rezultati bili što verniji istini, ona za ovo vreme niej menjala svoje navike ili bilo koji deo života koji bi mogao da utiče na gubljenje težine.

Evo šta je sve otkrila:

Dan 1

Printskrin: Youtube/VideoNenad

Napravila sam dovoljno supe od kupusa za nedelju dana. Supa za ručak i supa za večeru. Iz nekog razloga, ceo dan nisam osetila glad.

Dan 2

Sudeći po dijeti, danas smem da pojedem i jedan pečeni krompir.

Napravila sam grešku i jela hladnu supu. Jedan tanjir mi je bio sasvim dovoljan, valjda zbog ukusa hladne supe od kupusa. Da li je znak dobre dijete to što zbog nje ne želite repete?

Ipak, pečeni krompir za večeru je bio prava stvar.

Dan 3

Dijeta mi danas dozvoljava da jedem i voće i povrće. Danas sam već počela da osećam glad - valjda zbog silne jurnjave na poslu zbog koje sam gubila energiju.

Sirovo voće i povrće su odlični kao grickalice, ali ne pružaju osećaj sitosti kao pravi obrok.

Dan 4

Danas sam smela da jedem i banane. Sudeći po dijeti, Kalijum u bananama bi trebalo da ublaži želju za slatkišima. Nakon šejka od banana koji sam napravila za večeru, u krevet odlazim sita.

Dan 5

PrintScreen: YouTube/webkuvar

Dijeta kaže da petog dana smem da jedem supu, govedinu i mnogo paradajza. Tačnije, čak pola kile mesa. Ali nisam mogla da pojedem toliku količinu za jedan obrok. Nakon toliko odricanja od proteina, mislim da je ova preporučena količina preterana - pojela sam "samo" 30 grama.

Dan 6

I šestog dana na meniju su mi iste stvari kao i dan ranije. Jedna te ista hrana je polako počela da mi dosađuje.

Dan 7

Supa, povrće i braon pirinač. Ovo već polako zvuči kao povratak u realnost, što i nije začuđujuće jer je u pitanju poslednji dan koji bi trebalod ame polako vrati u normalu.

A rezultati?

Izgubila sam 1.5 kilograma i 1 centimetar sala oko struka. Da budem iskrena, ovo i nije preterano impresivno. Toliko umem i da izgubim i kada se razbolim i moram da ležim u krevetu dva dana bez apetita.

Nedelju dana kasnije...

Prošlo je nedelju dana od kada sam završila sa dijetom. Da li mi se vratila stara težina?

Zapravo, ugojila sam se pola kilograma.

Ako vam ovi rezultati odgovaraju, savetujem da se pridržavate ove dijete maksimum 7 dana jer u pitanju nije dugoročno rešenje za gubljenje kilograma.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    13. septembar 2017 | 10:53

    Držala sam ovu dijetu 3 puta do kraja a bezbroj puta sam počinjala pa odustajala. Prvi put sam skinula 9 kg za 7 dana ali moja doktorka kaže da je to skoro pa sve voda. Drugi put sam izgubila 6 kg i baš se dalo primetiti da tih 6 kg nema. Treći put sam izgubila 4 kg. Svaki put sam se strogo pridržavala jelovnika a rezultati su bili različiti. Zašto.. ne znam Pokušala sam i skoro ali svaki put odustanem jer kupus mi je dosadio. Jedna moja prijateljica je skinula 18 kg za 4 meseca na ovaj način. Nije joj se vratila kilaža ali ova svakog ponedeljka drži treći dan dijete. Tj... čorba od kupusa, voće i povrće. E pa.. srećno

  • Meida

    13. septembar 2017 | 16:55

    Potpisujem prvu recenicu u potpunosti! Takodje sam na keto dijeti, ali samo dva meseca i kile idu dole, puna sam energije i konacno sam naucila, a ucim i jos uvek, da se hranim zdravo!

  • tamara

    13. septembar 2017 | 13:49

    probala sam i ovu i mnogo drugih dijeta, sve su dugorocno neuspesne. na ketogenoj dijeti sam pola godine, posle 2 meseca sam izgubila sve kg viska, nikad nisam gladna i ova dijeta je jedina odrziva za mene. 75% masti,20% proteini 5% ugljeni hidrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA