≫ 

OVO JE 13 NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Mnogi se s ovim neće složiti, iako je 150.000 muškaraca napravilo izbor

Izabrati najlepšu ženu na svetu je jako teško jer su kriterijumi kao i ukusi veoma različiti, ali muškarci su uprkos tome, ipak dali svoj sud

  • 49

Lepota je zapravo miks fizičke privlačnosti, seksi izgleda, stava i ličnosti, a jako je bitna i aura koja privlači druge ljude.

Tajni saveti stručnjaka kako da izgledate 10 godina mlađe

Sve ove kriterijume retko ko može u potpunosti da ispuni, a žene sa liste najlepših na svetu su zapravo one koje su najbliže tim idealima i koje imaju “ono nešto”. Prema mišljenju hiljade ljudi širom sveta sastavljena je lista 100 najlepših žena sveta, a mi vam predstavljamo apsolutne pobednice sa vrha liste, iako se mnogi s ovim izborom i neće složiti.

Šarliz Teron

Foto: AP/Tanjug

Južnoafrička i američka glumica, producentkinja i model, započela je svoju karijeru kasnih devedesetih godina. Glumila je u više filmskih ostvarenja i dobitnica je prestičnih nagrada.

Skarlet Johanson

Foto: Tanjug/AP

Američka glumica, model i pevačica, sarađivala je sa najvećim imenima iz sveta filma i dobitnica je nekoliko prestižnih nagrada.

Kejt Apton

Foto: Profimedia/SIPA parties

Američki model i glumica, poznata je po svom izgledu i zanosnim oblinama koje je vratila na velika vrata. Krasila je mnoge naslovne strane magazina i pleni svojom ženstvenošću.

Megan Foks

Foto: Guliver/Victor Chavez/ Getty Images for Paramount Pictures International

Poznata cica iz Transformers sage uspela je da iz tinejdž igradi ozbiljnu karijeru glumice. Uz to je i požrtvovana majka i supruga.

Kejt Bekinsel

Foto: Guliver/ Isaac Brekken/Getty Images for Virginia Black

Nakon nekoliko manjih uloga, napravila je pravi proboj u filmski svet, a svi je pamtimo kao prelepu vampiricu Selenu iz sage “Podzemni svet”.

Džesika Bil

Foto: Tanjug/AP

Prelepa supruga Džastina Timberlejka, pleni pažnju gde god se pojavi. Osmeh i stas je ono što je izdvaja od koleginica i daje joj visoko 6. mesto na listi najlepših na svetu.

Mila Kunis

Foto: AP/Tanjug

Još jedna majka i supruga koja je pored toga uspešna u filmskoj karijeri. Sanjiv pogled prelepih očiju i ljubav prema Eštonu Kučeru su i više nego dovoljni da se izbori za viskoko mesto na listi.

Blejk Lajvli

Foto: AP/Tanjug

Dokaz da su voljene i ispunjene žene najlepše na svetu je upravo Blejk. Plavušica iz serije “Tračara” stasala je u pravu lepoticu koju je materinstvo i brak samo učinilo lepšom.

Natali Portman

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Figura labuda i krhkost njene pojave izdvajaju je iz mora seks bombi kojima je okružena u Holivudu. Ova glumica izraelskog porekla imala je svoj debi davne 1994. godine u filmu “Leon: Profesionalac” u kome je glumila rame uz rame sa Žan Renoom.

Miranda Ker

Foto: AP/Tanjug

Viktorijin anđeo prelepih krila, ali i osmeha našao se na 10. mestu liste najlepših. Prva je Australijanka među anđelima i jedna od najbolje plaćenih modela na svetu.

Zoi Dešanel

Foto: AP/Tanjug

To je ta devojka koja je i glumica i tekstopisac i muzičarka. Poznata je po svojoj ulozi slatkice Džes u seriji “Ko je ta devojka?” i sestra je poznate Bouns, Emili Dešanel.

Kristen Bel

Foto: AP/Tanjug

Američka glumica i pevačica koja je debitovala 2001. godine na Brodveju. Nakon toga usledile su mnoge filmske i TV uloge.

Dženifer Koneli

Foto: Tanjug/AP/Jon Furniss/Invision

Počela je karijeru kao dečiji model i pojavljivala se u mnogim rekalmama pre nego što je napravila korak u filmskoj karijeri.

Spisak svih 100 najlepših žena sveta možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    9. novembar 2017 | 15:40

    Nema sanse da su one najlepse..de su bre Monika Beluci I Eva Mendez po meni su te dve najlepsee..

  • pop

    9. novembar 2017 | 12:19

    Koliko ,od njih nosi naocare,jer ne vide bas dobro.U Srbiji mogu da ti pronadjem mnogo lepse devojke,od ovih naduvanih .

  • Nenad

    10. novembar 2017 | 10:04

    Kod mene u busu 95,kad se vracam iz grada, bar 10 boljih riba. A nisu americke glumice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA