≫ 

Adriana Lima otkrila tajnu svog božanskog izgleda i "porok" bez koga ne može

Kao model moram biti spreman tokom cele godine, tako da sam veoma dosledna kada je trening u pitanju

  • 3

Adriana Lima, tridesetšestogodišnjakinja koja je najtraženiji model Viktorijinih anđela skoro dve decenije. S obzirom na činjenicu da  šeta pistom od svoje 18 godina, može se reći da Lima zna više od prosečne osobe kako da oblikuje svoje telo i kako da se hrani.

Lični trener Viktorijinih anđela otkriva: Ovo je JEDINA DIJETA OD KOJE ĆETE SE UGOJITI

Pokušala sam dijetu Kloi Kardašijan i umalo pala u nesvest posle prvog dana

"Kao model moram biti spreman tokom cele godine, tako da sam veoma dosledna kada je trening u pitanju. Pokušavam da ne jedem previše slatkiša, ali stvarno je teško jer su mi oni omiljeni," izjavila je Lima.

Adriana ima kombinovane treninge, voli boks, ali u skorije vreme dosta trči. Kada je hrana u pitanju, voli da proba nove vrste hrane koje možda nisu tako zdrave.

Foto: Profimedia/Target Press

Ključ za balans je održavanje tela aktivnim. Kada ima teretanu u blizini, probudi se i obavi brze vežbe. Ali pre svega, naročito kada ne može da se razbudi, ona slaže stvari, to joj pomaže. Dobar način za razbuđivanje.

Ono što svakodnevno jede da bi ostala zdrava jeste sveže voće i povrće. Uzima vitamine i pije različite biljne čajeve, kako bi pročistila svoje telo.

"Kao mama, treba da budem u formi i zbog svoje dece," izjavila je Adriana

Ono što poručuje mladim mamama je da ne budu prestroge prema svom telu, i da ga osluškuju. Ono će vam reći kada je vreme za trening.

Foto: Tanjug/AP/Invision

"Nemojte sebi uskraćivati hranljive materije koje su vam neophodne, jer je važno da imate dosta energije kada idete u teretanu," poručuje Lima.

Ova dugonoga lepotica je priznala i šta joj je slaba tačka i čega se ne odriče.

"Volim brazlsku hranu, mogla bih samo na njoj da živim, i zaista ne volim da se odričem slatkiša. Čokoladni kolač obožavam, i nikada mi ga nije dosta," priznala je Adriana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA