≫ 

Trener Dženet Džekson otkriva kako je uspela da skine preko 30 kilograma bez kardio vežbi

Njen trener otkriva tajnu iza ove neverovatne transformacije

  • 1

Dženet Džekson uspela je da smrša impresivnih 30 kilograma bez ikakvih kardio treninga zahvaljujući posebnom režimu koji joj je spremio trener.

5 tajni balerina za savršenu liniju koje mogu da preporode svaku ženu

A na radost brojnih žena koje muku muče sa viškom kilograma, ili samo žele da dovedu svoje telo do savršenstva, profesionalni trener Polet Siblis otkriva svoje trikove.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

- Počela sam da je treniram šest nedelja akon porođaja. Imali smo prilično intenzivan raspored. Trenirali smo minimum 4 puta nedeljno, a sam trening nikada nije trajao manje od 45 minuta, ali ni duže od sat vremena, priča ona.

Dženet je na početku imala samo jednu želju - želela je da brzo izgubi višak kilograma, ali je Polet imala drugačiju ideju i želela je da se fokusira na njene mišiće.

- Mislila je da ima puno kilograma da izgubi, ali ja sam znala da nema. Možete da vidite kako sada izgleda. Struk joj je minijaturan. Izgleda neverovatno i u formi, ali je isto i veoma zdrava, objašnjava ona.

A kako bi stigla do željene težine i izgleda, Dženet nije smela ni da pomisli na kardio.

Foto: Guliver/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

- Radile smo tri do četiri vežbe sa tegovima zajedno. Na taj način podiže se broj otkucaja srca, ali stvaramo i efekat bržeg sagorevanja masti, dodaje Polet.

Po njenim rečima, Dženet sada samo treba da održava svoju težinu zdravom ishranom i povremenim treninzima-

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    26. novembar 2017 | 10:13

    Nitko ne treba težiti savršenstvu jer to ne postoji. Treba biti zadovoljan sa sobom i svojim tijelom. Jer ljepota dolazi iznutra i ona se prepoznaje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA