≫ 

Kardašijanke više nisu u trendu, žene sada od plastičnih hirurga traže njen nos - a nisu ni svesne da prave veliku grešku

Najtraženiji oblik nosa u kozmetickoj hirurgiji je onaj kakav ima verenica prica Harija, ali postoji veliki problem na koji hirurzi retko upozoravaju

  • 2

Dok se većina nas fokusira na kosu Megan Markl, buduće supruge princa Harija, njenu šminku, kaput ili prsten, postoje i oni koji su otišli mnogo dalje. Njihova glavna opsesija je postao upravo nos Megan Markl.

Tačnije, oni žele da imaju nos kakav ima Harijeva verenica.

Plastični hirurzi UPOZORAVAJU: Zbog ovog kozmetičkog zahvata možete da oslepite

Došlo je do dramatičnog povećanja broja ljudi koji su tražili korekciju nosa, kako bi on više ličio na oblik nosa Megan Markl. Trend je počeo pre oko šest meseci, baš kao što je odnos između Megan i Harija dospeo u žižu javnosti.

Foto: Tanjug / AP

- Pacijenti su počeli da dolaze pre oko šest meseci, tražeći Megan Markl nos, izjavio je plastični hirurg Dr Stiven Grinberg za E!

Očigledeno je da je njen nos, zahvaljujući "rafiniranoj" nosnoj strukturi sa ravnim profilom i prefinjenim vrhom, skinuo sa trona sestre Kardašijan, koje su do pre šest meseci bile najtraženiji zahtev u kozmetičkoj hirurgiji.

Međutim, to nije savršen nos. Dr Grinberg pominje da iz njenog profila možete videti blago udubljenje u predelu nosa, ali se ono uklapa u ostatak lica.

Zahtev da imaju nos kao Megan ne znači da će ga i dobiti. Ono što deluje savršeno na licu jedne osobe, će izgledati apsurdno na drugom licu, a kozmetička hirurgija se više bavi sitnim korekcijama, a ne stvara nečije strukture lica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    6. decembar 2017 | 13:09

    Pa ona uopste nema lep nos,zasto bi neko zelio bas takav?

  • Dragana

    6. decembar 2017 | 11:30

    Svaka osoba je lijepa na svoj način. I baš zato je posebna. Zato mi nije jasno zašto bi itko htio kopirati nekoga i još zato ići pod nož? Užasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA