Svi su mislili da se poznati glumac udvostručio jer je jeo 6.000 kalorija dnevno - a on sada otkriva pravu istinu o tome kako je nabacio mišiće

Ako niste primetili, poznati glumac se gotovo udvostručio zahvaljujući novoj dijeti

  • 10

Džejms Mekavoj oduvek je bio poznat po svojoj vitkoj figuri, ali je zbog potrebe novog filma morao da na nju nabaci brdo mišića i sada otkriva kak omu je to uspelo.

Zbog promene koja se bukvalno desila preko noći mnogi su počeli da nagađaju kako se to desilo i šta je sve jeo i koliko je trenirao.

14 dana je radila 100 čučnjeva dnevno, a ono što se desilo njenom telu bilo je poražavajuće (FOTO)

Najprisutnije su bile glasine da je dnevno jeo i do 6.000 kalorija - skoro tri puta više nego što je preporučeno za odrasle muškarce.

Na svu sreću, Mekavoj se napokon oglasio i otkrio tajnu svojih mišića.

A post shared by GermanMcAvoyers (@german_mcavoyers) on

I ne, nije svakoga dana konzumirao 6.000 kalroija.

- Informacija da jedem ogromne količine hrane pojavila se u jednom intervjuu, ali sam se tada samo šalio. Ipak, mediji su to počeli da koriste van konteksta. Mišiće sam nabacio tako što sam brojao makronutrijente, a ne kalorije, izjavio je Mekavoj.

Brojanje makronutrijenata - ugljeni hidrati, masti i proteini - podrazumeva praćenje vrsta kalorija koje jedemo, umesto njihove količine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA