Ako želite mekše i punije usne - probajte trik sa kremom koja vam sigurno u ovom trenutku stoji u kupatilu

Trikovima za šminkanje kojima nas svakodnevno bombarduju influenseri nikad kraja

  • 1

Saveti za šminkanje koji dolaze od poznatih šminkera imaju posebnu vrednost i verujte nam isplati se isprobati ih jer zahvaljujući njima holivudske lepotice izgledaju tako savršeno.

Večita misterija je rešena - ovo je razlog zašto vam je jedna obrva potpuno drugačija od druge

Šminkerka Kejt Sinot otkrila je jednu tajnu kako da postignete lepše usne. Naime, na usnama bi preko noći trebalo ostaviti kremu za predeo oko očiju pa na njih posle naneti balzam za usne. Čuli smo za sve: za kremu za ruke koju treba utrljati u kosu, za rumenilo na očima, a sada i antirid kremu koju možemo da stavimo na usne.

Foto: www.pixabay.com

Koža oko očiju je jako tanka i osetljiva poput kože oko usana zbog čega je treba posebno negovati i hidrirati. Ovo su regije u kojima se najpre pojave bore i fine linije jer se ova koža često zapostavljena. Iako zvuči neverovatno predeo oko usana i usne treba negovati kao i predeo oko očiju.

Stavite kremu za oči na usne bez brige, jer ono što je dobro za vaše oči dobro je i za vaše usne. Najvažnije je da kremu stavite pre spavanja i kada je koža upije stavite preko nje balzam za usne. Ujutru će vam usne biti mekane i što je najvažnije upiće lepo ruž. Hidratacija je jako važna jer će učiniti da vam usne izgledaju zdravo i punije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA