Samo za hrabre - kosa boje roze limunade je novi trend kojim su žene oduševljene

Kako biste postigle ovu jedinstvenu boju moraćete da se naoružate strpljenjem

  • 6

Ova boja dolazi tek posle nekoliko bojenja, a ono što je specifično jeste da kosa nakon bojenja ne sme često da se pere.

ZA DOBRO JUTRO: Mali rokstar, ovaj mališan je dobio najslađe feniranje i uživa u tome (VIDEO)

Ideja vezanih za boje za kosu nikad dosta, a granica kreativnosti je visoko postavljena. Iako smo mislili da smo videli sve, izgleda da iznenađenja stižu svake sezone. One odvažne žene odlučile su se da probaju novu boju za kosu – boju roze limunade.

A post shared by Constance Wu (@constancewu) on

Pink limunada izgleda veoma romantično i privlačno da će vam ove hladne zimske dane učiniti toplijim i zanimljivijim. Prva je ovu boju kose na Instagramu predstavila Konstansa Vu, a njena frizerka Azra Ko izjavila je za Elle da ceo proces bojenja kose kako bi ona izgledala ovako traje čitavih osam sati.

- Vrhovi kose su zapravo plavi jer nismo uspeli da ih posvetlimo dovoljno da se za njih uhvati pink boja. Na vrhovima kose je više topline nego na temenu, pa se to jednostavno zbog toga desilo, objasnila je Ko.

A post shared by lovescenehair (@_lovescenehair_) on

Ako imate tamnu kosu jasno vam je da ne možete da dobijete ovu boju samo nakon nekoliko bojenja, ali ako verujete vašem frizeru i budete strpljive, rezultat neće da izostane, piše net.hr.

- Potrebno je i do nekoliko bojenja da bi se postigla ova boja. Najvažnije je da kosu ne perete previše često već jednom nedeljno i to mlakom vodom i šamponom jer vruća voda brže skida boju sa kose, objasnila je frizerka.

Tople nijanse u kosi ovih dama unele su vedrinu u naš zimski dan. Ukoliko ste dovoljno hrabre, trk kod frizera sa novom idejom.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    24. februar 2018 | 13:39

    Odvratna je.

  • Maca

    24. februar 2018 | 21:38

    Intersantno i nezno. Bar se razlikuje od ostalih devojaka koje danas sve lice jedna na drugu, kao da su klonovi.

  • I

    28. februar 2018 | 03:56

    za vreme moje bake,to se zvalo" ruzino drvo"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA