Prost trik sa ajlajnerom ispravlja najveću grešku koju pravite kada se šminkate

Ako počnete da mešate boje, pa od tri različite napravite jednu koja vam odgovara, dobićete mnogo intenzivniji efekat

  • 0

Bez obzira da li je tečan ili olovka, crni ajlajner je nezaobilazan za klasičan "look". Ukoliko volite ajlajnere, morate biti sigurni da vam dobro stoji kada ga nanesete, a tu će vam pomoći saveti ovih stručnjaka. Evo lakog saveta za vaš crni ajlajner:

Obrve u obliku ribljeg repa su najnoviji svetski hit, ali da li biste baš ovakve izašle napolje?

Nanesite crni ajlajner oko kapka kao i obično, ali u unutrašnji, mekani deo, nanesite svetliju nijansu, na primer smeđu. Tako ćete vašem pogledu dati dubinu i toplinu, jer ćete imati mekši prelaz, nasuprot oštrog, crnog.

Evo koliko često treba da šišate kosu ako želite da vam brže poraste

Pixabay

Možete sve da zaokružite i sa malo braon senke, pomešajte crvenu, žutu i plavu senku i dobićete braon nijansu koja je savršena za topliji pogled. Ako počnete da mešate boje, pa od tri različite napravite jednu koja vam odgovara, dobićete mnogo intenzivniji efekat.

Smeđe nijanse su interesantne jer prave suptilne razlike i daju neverovatno blistave oči, pomešajte smeđi ajlajner sa crvenom bojom i dobićete definiciju koju želite sa dodatim raskošem i dodatnim bogatstvom.

Daljinac

(Telegraf.rs / cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA