≫ 

Najseksi baka Instagrama je Srpkinja – ima besprekoran stil i dokaz je da žene u 50-im mogu da budu seks bombe

Instagram profil ove prelepe Srpkinje prava je modna pista

  • 4

O odevnom stilu ove Srpkinje pisao je i Daily Mail, a osim što se super oblači ona izgleda duplo mlađe nego što jeste – a sada je otkrila i u čemu je njena tajna.

MOJE OBLINE PLAŠE MUŠKARCE... Srpkinja sa najlepšim dekolteom na svetu otkrila koje osobine treba da ima pripadnik jačeg pola kako bi se njoj dopao (FOTO)

Žaklina Berido Piano je Srpkinja sa prebivalištem u Italiji, a javnosti je poznata kao "najseksi baka Instagrama". Žaklina ima 50 godina i dve unuke, a na svom Instagram profilu svakodnevno dokazuje da dobar stil s godinama postaje samo još bolji.

Објава коју дели Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) дана

Njen profil na ovoj društvenoj mreži prava je poslastica za sve ljubitelje mode, a za svoj stil kaže da je on mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske u vreme kada je živela tamo.

Објава коју дели Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) дана

Stotine hiljada obožavaoca potvrđuju da je njen modni ukus izuzetan i svakodnevno je obasipaju lajkovima i komentarima, a o njenom stilu pisao je i Daily Mail.

Објава коју дели Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) дана

Zbog fotografija koje kači na Instagramu možemo lako da pomislimo da je ona model, ali ona nikada zaista nije zaplivala ovim vodama i radi kao konsultant na međunarodnim projektima koji imaju veze sa infrastrukturom i turizmom.

Објава коју дели Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) дана

U intervjuu za Noizz.rs otkrila je da joj je moda zabava i beg od svakodnevice, a tom prilikom je otkrila i tajnu njenog besprekornog i mladolikog izgleda, piše index.hr.

Објава коју дели Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) дана

- Jedem puno voća i pijem puno vode, ne pušim, ne pijem. Od svoje 10. godine vežbam svakog dana bar 45 minuta, a negujem i moju dušu, ispričala je ova seksi baka koja uz svaku fotku na društvenoj mreži ponosno stavlja haštag #grandmotherwholovesfashion – u prevosu "baka koja voli modu".

VIDEO: Ovo je najjača baka na svetu

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. april 2018 | 15:12

    Dobro lepo izgleda i vidi se da se lepo nosi,ali osim genetike i igra ulogu i zivot kako vodimo i plus novac,ocigledno joj je zivot naklonjen i to je ok !😘

  • Ana

    14. april 2018 | 16:23

    Ne bih rekla da joj je zivot naklonjen, ova zena nosi najvecu tugu u sebi..izgubila je sina pre 3 god u saobracajnoj nesreci.

  • D@@@@

    14. april 2018 | 17:36

    Da izgleda sjajno zahvaljujuci plasticnoj hirurziji!!!Botoksi,hjeluroni itd.Novac igra glavnu ulogu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA