Javnost šokirana izgledom vojvotkinje nakon porođaja: Zašto joj je stomak i dalje tako velik?

Kraljevska beba broj tri došla je na svet, a sa njom odmah i teorije zavere

  • 11

Kada se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton pojavila ispred bolnice Sveta Meri gde je na svet donela treće dete, javnost je odmah primetila nešto što nikako ne mogu da shvate – njen veliki još uvek  trudnički stomak!

Princ Vilijam i Kejt Midlton dobili dečaka: Ceo svet čeka kako će se zvati naslednik, ova imena su u najužem izboru (FOTO)

Njen izgled bio je besprekoran: šminka je bila kompletna, frizura sređena, savršena crvena haljina i visoke štikle. Ono što je sve šokiralo je njen stomak koji je još uvek veliki. Ali, kao i kod drugih žena koje samo što su na svet donele bebu. Zbog toga što je naše društvo naviklo da su žene ili mršave ili trudne, stomak kod žena koje su tek rodile smatra se nepoželjnim.

Foto: Tanjug/AP/Stomak žene koja je upravo rodila ne nestaje nekim čudom odmah pošto beba dođe na svet:

Vojvotkinja ima neverovatnu kontrolu nad njenim izgledom. Svako njeno izdanje je savršeno planirano, svaka haljina je pažljivo krojena i prati linije njenog tela. Da ona nije htela da ceo svet vidi njen trudnički stomak i da se on nađe na naslovnim stranama – vešto bi to sakrila. Čak je i princeza Dajana uspela da sakrije svoj stomak kada se pojavila u širokoj haljini na slikanju njenog tek rođenog sina Vilijama, piše Pop Sugar.

Spremni za kraljevsku bebu - plan za kraljevski porođaj je šokirao svet

Ovo nije prvi put da se svet "zgražava" nad stomakom vojvotkinje. Isto je bilo i sa njene dve trethodne trudnoće, a 2013. godine je po rođenju princa Džordža obukla haljinu sa istaknutim pojasom o kojoj se još priča.

Foto: AP/Tanjug/Vojvotkinja je i nakon rođenja princeze Šarlot ponosno pokazala svoj stomak.

Odavno su poznate ličnosti počele da kriju trudnoću i porođaj kako bi se pojavile nekoliko meseci kasnije bez bilo kakvih dokaza da su bile trudne. Nakon porođaja, nekoliko meseci ne dolazi u obzir slikanje figure, eventualno samo neki lepi selfi dok mama doji bebu i to samo ako joj grudi izgledaju lepo.

Neke poznate mame, poput Kim Kardašijan, Kejt Hadson i Pink, nisu se stidele svoje postporođajne kilaže i tela. U poslednjih par godina, od kako se vojvotkinja Kejt pojavila sa postporođajnim stomakom, žene su počele da javno istupaju sa slikama na kojima se vide njihove strije od porođaja, celulit i višak kilograma. Žena se ugoji 10 do 25 kilograma tokom trudnoće, a odmah posle porođaja izgubi 4 do 7 kilograma.

Foto: Tanjug/AP/Ponosna mama želi da se posveti svojoj novorođenoj bebi, a za izgled će se pobrinuti kasnije.

Njihovom stomaku trebaju nedelje da se smanji i da se materica vrati u prethodnu veličinu. Mnoge žene su ponosne na Kejt što je izašla i pokazala kako izgledaju žene nakon porođaja. Telo žene je čudesno, i može da stvori i donese na svet novi život, te ga zbog toga ne treba diskriminisati zbog izgleda nakon porođaja.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lukrecija

    24. april 2018 | 15:36

    Samo budale se stide svog materinskog stomaka

  • Poison ivy

    24. april 2018 | 16:45

    Samo u fotoshopu su plocice na stomaku dan nakon porođaja, u životu jok.

  • marakuja

    24. april 2018 | 11:14

    Pa vojvotkinja je, ima uvek ko da je nasminka i sredi, sta ti nije jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA