≫ 

Horoskopski znak otkriva gde ćete se najviše ugojiti

Jeste li se ikad pitali zašto se gojite u predelu stomaka dok vaša prijateljica ravnomerno dobija u obimu?

  • 0

Naš horoskopski znak dominira ne samo našom ličnosti već i time kako se slažemo sa drugim znacima, ali određuje i naše fizičke i psihičke karakteristike.

Otkrivena tajna kraljevske porodice za vaspitanje mališana i njihovo lepo ponašanje

Svako telo je drugačije i svi izgledamo drugačije. Ako ste se ikada pitali zašto se vaša drugarica goji u predelu stomaka, a vi zadnjice – možda vam horoskop može dati odgovor na to pitanje.

Kako starimo, metabolizam nam se usporava i kilogrami se lakše lepe za naše kritične delove tela. Vaš horoskopski znak otkriva koje su vaše osetljive regije i na šta trebate da obratite pažnju. Imajte samo na umu da je svako savršen onakav kakav jeste.

Vaga

Najpoznatija Vaga na svetu ima recept za dobar izgled. Foto: Instagram/kimkardashian

Žena Vaga je sklona gojenju u predelu stomaka. Jedna od najpoznatijih Vaga je Kim Kardašijan koja je pokazala da i pored ogromnog bogatstva ima problema kao i ostale devojke i da mora da vodi računa o ishrani i da redovno vežba ne bi li izgledala dobro. Muškarci Vage moraju da paze na svoj struk i da vode računa o tome šta jedu ne bi li bili fit.

Ribe

Žene rođene u ovom znaku prvo se zaoble u licu, što je prednost jer ćete duže izgledati ako da imate 18 godina jer bucmasto lice izgleda duže mlađe. Muškarci Ribe goje se ravnomerno po celom telu, a goje se najlakše od svih ostalih.

Ovan

Žene se goje u predelu grudi na šta im zavide druge žene, jer su Ovnice izgleda izvukle premiju na lutriji. Ali, to ima i loših strana jer ćete često patiti od bolova u leđima. Muškarci u ovom znaku često nabace pivski stomak, čak i ako ne piju.

Vodolija

Kukovi su simbol ženstvenosti i plodnosti. Foto: Tanjug/AP

Veliki broj žena sanja da ima kukove kao što su vaši, a vi ih mrzite jer se uvek prvo tu pokažu suvišni kilogrami. Prava ste srećnica ako ste rođene u ovom znaku. Kod muškaraca se salo prvo pojavi na podbradku.

Bik

Žene rođene u ovom znaku imaju često jabučasti oblik tela zbog čega moraju mnogo da se odriču ne bi li izgledale onako kako žele, Zapamtite drage naše da ste savršene takve kakve jeste. Muškarci Bikovi se goje najpre u grudima zbog čega često imaju problem da obuku neku usku garderobu.

Blizanci

Suvišne kilograme žene rođene u ovom znaku nose na stomaku i zadnjici. Veoma su atraktivne i privlače poglede svih, a često su meta požudnih muškaraca. Muški predstavnici ovog znaka imaju dugačke udove koji su mršavi, a kilogrami im se gomilaju u sredini.

Rak

Svaki slasni i zabranjeni zalogaj koji pripadnice ovog znaka pojedu videće im se na struku, a muškarci se najviše goje u licu i imaju podbradak.

Lav

Lavice su poznate po većoj zadnjici i jakim nogama. Foto: Tanjug/AP

Lavice se goje od struka naniže, pa imaju često velike zadnjice i široke kukove, ali i jake noge. Lavovi se s godinama najviše goje od struka naviše pa ih prepoznajemo po stomaku i podbradku.

Devica

Žene koje su rođene u ovom znaku prepoznaćete po prstima koji su kao kobasice ako ima koje kilo više. Muškarci se najčešće goje kao i žene, pa i oni imaju debele prste.

Škorpija

Blago vama jer vam kilogrami koji se "lepe" odlaze u vašu zadnjicu, pa ste zavodljive i mamite poglede. Nemojte se iznenaditi ako vas neko pita da li je vaša guza prava. Muškarci Škorpije se goje u predelu ispod struka zbog čega imaju kruškast oblik tela.

Strelac

Ako vidite ženu koja građom podseća na Niki Minaž onda je verovatno rođena u znaku Strelca. Foto: Tanjug/AP/Invision

Ove žene ćete prepoznati po jakim butinama. Poput poznate dame Niki Minaž, imaju jake butine. Muškarci se goje u rukama, pa ih po tome možete lako prepoznati. Momci, trk u teretanu!

Jarac

Žene Jarčevi se goje u predelu grudi, ruku i glave pa imaju često bucmaste obraze i podbradak. Muškarci Jarčevi se goje u grudima i predelu podbradka.

(Telegraf.rs/thetalko.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA