≫ 

Frizer Peđa Božić otkriva dve ubedljivo najpopularnije i najjednostavnije frizure za ovo leto (FOTO)

Vaša kosa uvek mora da bude negovana i zato  smo pozvali frizera Peđu Božića da nam otkrije koje frizure su najlakše, najjednostavnije i najlepše za ovo leto

  • 0

Leto je počelo i pre vremena, pošto smo već od maja imali izuzetno visoke temperature koje je teško izdržati. I taman kad smo se navikli na njih, počelo je loše vreme, svakodnevna kiša i sada je došao i ovaj hladan talas.

Ipak, vaša kosa uvek mora da bude negovana i zato  smo pozvali frizera Peđu Božića da nam otkrije koje frizure su najlakše, najjednostavnije i najlepše za ovo leto.

4 "bikini frizure" koje će biti apsolutni hit ovog leta

- Nema ništa lepše od negovane kose i svaka žena na prvom mestu mora da vodi računa o kosi u svakoj prilici. Ovo leto je turbulentno, pa se preporučuju jednostavne i laganije frizure koje mogu da se ukombinuju u svaku odevnu kombinaciju. Moja preporuka su konjski rep - uvek i u svakoj prilici efektan i elegantan, kao i neobavezno upletena kosa - što je više kombinacija za svaki dan - rekao je za Telegraf frizer Peđa Božić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA