Ako razmišljate o tetoviranju grudi, prestanite odmah! To je jedino mesto gde nikako ne biste smeli da imate tetovažu

Tetovaža je trajna stvar i o njoj treba pametno odlučivati, ne možete se samo premestiti s jednog mesta na drugo, ako vam se ne dopadne kako vam stoji

  • 0

Nema boljeg primera kako mladost može biti glupa, od uverenja da je tetoviranje grudi sjajna ideja. Nije u pitanju to što ćete tetoviranjem grudi narušiti zdravlje rada srca, jer nećete, već mnogo očigledniji i logičniji razlog. Naravno da izgledate dobro u svojim dvadesetim godinama, ali taj deo tela se neće uvek držati tako dobro. Podleći će i on gracvitaciji, sto posto hoće. Tetovirati ruke - u redu, tetovirati noge - u redu, pa čak je i tetoviranje guze bolja ideja od tetoviranja predela grudi.

Njoj svi zavide, a niko ne zna da i ona ima tajnu: Adrijana Lima otkriva svoj magični napitak za lepotu (RECEPT)

Ako nameravate da tetovirate grudi, nemojte da zaboravite da je to područje tela koje prvo stari i koje prvio gubi svoju elastičnost. Tada će vaša slatka mala tetovaža dobiti sasvim drugačiji izged i uopšte više neće ličiti na motiv koji ste tetovirali.

Brkati ste kao Stari Vujadin?! 5 najprirodnijih načina da se zauvek rešite dlačica sa lica

Sigurno ste primetili da brojne zvezde imaju tetovaže ispod ili pored grudi, tu spadaju Rijana, Kara Delevinj, Arijana Grande i mnoge druge. Ako poželite da uradite tako nešto, dobro obratite pažnju gde se tetovirate i na veličinu motiva. Sitniji motivi će biti manje primetni kad ostarite, a što je tetovaža udaljenija od grudi, druže će se držati. Ako radite tetovažu sa strane grudi, pravite što veći razmak.

Foto; Pixabay.com / Brojne zvezde imaju tetovaže ispod ili pored grudi

Tetovaža je trajna stvar i o njoj treba pametno odlučivati. Ne možete je premestiti s jednog mesta na drugo, ako vam se ne dopadne kako vam stoji. Uzmite u obzir da će vam se grudi više puta tokom života menjati, svaki put kad se ugojite i smršate, kad ste trudne, kad imate bebu, tokom dojenja... A sa tim promenama će se menjati i vaša tetovaža. 

Iako ste ubeđeni da možete izgledati dobro u svojim poznim godinama, imajte na umu da poznate ličnosti koje izgledaju kao da ne stare to ostvaruju podvrgavanjem raznim, a često i mnogobrojnim estetskim tretmanima. Vaše grudi su prvo mesto na vašem telu, prema kom treba da se ponašate  nežno kao žena, zato obavezno dobro razmislite pre tetovaže samih grudi.

Foto; Pixabay.com / Grudi se menjaju pa tako i tetovaže na njima

(Telegraf.rs / Izvor: dailytelegraph.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA