≫ 

Potrošila je 150.000 dolara da bi postala "nakaza", ali kaže da je konačno srećna i nastavlja dalje sa operacijama (VIDEO)

Marija Magdalena je do sad izdvojila 15.194.250 dinara za svoje "korekcije", ali ne planira da se tu zaustavi

  • 12

Introvertna plesačica poznata kao Marija Magdalena (24) iz Toronta (Kanada), potrošila je više od 150.000 dolara (15,194,250 dinara) za transformaciju svog izgleda jer je izgledala kao "obična devojka iz komšiluka". Ali, njenim zahvatima nije bilo kraja, a svi su bili drastični tako da je njena promena i više nego primetna.

Njoj svi zavide, a niko ne zna da i ona ima tajnu: Adrijana Lima otkriva svoj magični napitak za lepotu (RECEPT)

Marija Magdalena je prvo uvećala grudi, zatim usne i nastavila dalje. Kaže da je jako zadovoljna svojim izgledom jer je konačno srećna, ali sa njom se ne bi složili njeni fanovi. Marija je definitivno zavisna od estetskih operacija, a sa ovoliko promena to je postalo i te kako vidljivo. Ljudi pokušavaju da joj skrenu pažnju na to kako izgleda sada i da je ranije bila jako lepa.

Među komentarima koje svakodnevno dobija, pojavljuju se i oni uvredljivi koji je nazivaju "nakaza", a ima i onih koji je bodre i podstiču da i dalje nastavi sa operacijama "Bravo devojko" i "Samo napred" .

Da li će se Marija Magdalena ovde zaustaviti ili nastaviti dalje, ostaje samo da se vidi.

VIDEO Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA