≫ 

Trik od 5 sekundi za brzinsko podmlađivanje kože koji moraju da isprobaju sve žene iznad 40 godina

Kada se radi o uklanjanju bora, nema te žene koja ne traži brzo i efikasno rešenje, a ovo je najbolje koje možete isprobati

  • 0

Kada se radi o uklanjanju bora, nema te žene koja ne traži brzo i efikasno rešenje. Postoji puno proizvoda i tretmana koji obećavaju brze i vidljive rezultate, ali dermatolozi kažu da pravi odgovor za mladalačku kožu bez bora leži u tome kako koristite proizvode za negu kože.

Šta je to intuitivna ishrana i zašto je bolja od bilo koje druge dijete?

U stvari, ima mnogo trikova kako da kožu učinite mlađom, ali najbolji od svih je dvostruko čišćenje!

Najbolji trikovi za podmlađivanje kože:

Ovaj jednostavan trik za negu kože ne zahteva puno vremena ili napora i preporučuju ga dermatolozi kao što je dr Vitni Bouv, dermatolog u Njujorku. Ona kaže da je to jedan od najboljih i najjednostavnijih načina za sprečavanje bora.

- Sve što treba da uradite je da operete lice sa dva različita proizvoda: sa sredstvoom za čišćenje na bazi ulja, a potom i sa sredstvom na vodenoj bazi. Dvostruko čišćenje može da sačuva kolagen kože. - kaže dr Bouv.

Foto-ilustracija: Profimedia / Uvek operite lice sa dva različita proizvoda

Korišćenje sredstava za čišćenje na bazi ulja pomaže u lakom rastvaranju šminke bez jakog trljanja kože. Bouv kaže da ako to radite maramicama za uklanjanje šminke, morate da jako trljate kožu i da to "može da učini kožu starijom."

Limun je zlata vredan, a čisti bolje od svih hemikalija: Top 3 recepta za njegovu upotrebu

Još jedan korisni trik za podmlađivanje kože je korišćenje tonika za uklanjanje šminke. Dobar tonik može da deluje kao detoksikacija za kožu tako što uklanja bilo kakvu šminku, ulje i nečistoću koje zagađuju pore, dok istovremeno obezbeđuju i hidrataciju.

Foto-ilustracija: Profimedia/ Alamy / Još jedan trik za podmlađivanje kože je korišćenje tonika za uklanjanje šminke

- Stvarno volim čišćenje kože sa tonikom, jer ona posle toga izgleda jako sveže i mlado. - kaže Mari Džin, dermatolog u San Francisku, o svom omiljenom proizvodu za negu kože protiv starenja.

- I naravno, najbolji savet za održavanje kože mladom je redovno nanošenje kreme za sunčanje. - objašnjava dr Džošua Zajner.

Sprečavanje oštećenja kože je daleko efikasnije nego pokušavanje da se ona izleče. Ako vam je teško da se setite da nanesete kremu za sunčanje ujutru, Zajner preporučuje upotrebu hidratantne kreme sa zaštitnim SPF faktorom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy / Na kožu uvek nanosite kremu za sunčanje ili hidratantnu kremu sa SPF faktorom

VIDEO: Sva pozitivna dejstva smeha

(Telegraf.rs / Izvor: shefinds.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA