≫ 

Budite najbolja mačka na plaži: Kako da odaberete kupaći koji vam najbolje stoji i koji prikriva sve "mane"?

Kupovina kupaćeg kostima nije ni malo lak zadatak, ali pred vama je par saveta kako da odaberete onaj koji vam najbolje stoji

  • 0

Leto je konačno pred nama, vreme je da se malo osunčamo i da nabacimo taj predivan bronzani ten. Ukoliko ste već isplanirali gde ćete na more, čeka vas još samo kupovina kupaćeg kostima.

Ne krećite na more bez ovih lekova, jer mogu da vam spase letovanje

Da li odabrati bikini ili jednodelni? Koju boju? Pred vama je na hiljade opcija. Ako ste figuru već dovele do savršenstva onda je izbor lak, ali ako niste onda pogledajte kako da prikrijete nedostatke i kako da istaknete atribute. Prema obliku tela možete izabrati sledeće kostime:

Foto: Pixabay.com / Savršen kupaći kostim se bira prema obliku tela

1. Telo u obliku kruške

Ukoliko imate široke i naglašene bokove onda je najbolje da donji i gornji deo kostima ne budu isti. Gornji deo može biti sa dezenom, karnerima ili sa cirkonima. Međutim kada birate donji deo obratite pažnju. Donji deo kupaćeg kostima nikako ne treba da bude upadljiv. Neka to bude najobičniji jednobojni komad. Ako je donji deo u nekoj tamnijoj boji to će biti pun pogodak. Dame sa ovakvim oblikom tela mogu da nose i jednodelne kupaće kostime je im idealno pristaju.

Foto: Pixabay.com / Ako imate telo u obliku kruške za gornji deo kupaćeg birajte neki sa dezenom ili karnerima

2. Telo u obliku jabuke 

Dame koji imaju ovaj oblik tela, imaju struk u ravni sa grudima. S obzirom na to treba skrenuti pažnju sa struka. Ako se odlučite za jednodelni kupaći kostim onda izaberite neki sa V izrazom, to ce baciti akcenat na grudi pa struk neće biti primećen. Ali, ako ipak želite dvodelni kupaći kostim onda izaberite bokserice tamnijih boja. Gornji deo neka bude jarkih boja ili oplemenjen zanimljivim dezenima.

Foto: Pixabay.com / Ako imate telo u obliku jabuke za gornji deo birajte jarke boje

3. Telo u obliku pravougaonika

Struk, bok i grudi su u jednoj ravni, to je oblik pravougonika. U ovom slučaju izaberite kupaće kostime koji imaju dekolte, tako ćete staviti akcenat na grudi. Jednodelni mogu da budu sa prugama ili prorezima koji će odvati utisak da vam je struk uži nego što zaista jeste. Ako imate lepe noge možete i njih naglasiti.

Foto: Pixabay.com / Ako imate telo u obliku pravougaonika odaberite kupaći kostim sa dekolteom

4. Telo u obliku peščanog sata

Ako vaše telo ima oblik peščanog sata onda odaberite kupaći kostim koji vam se dopada. Nije važno da li je jednodelni ili dvodelni, šareni ili jednobojni. Ove dame koje imaju uzak struk, šire bokove i grudi koje mogu da nose svaki model kupaćeg kostima. Damama sa manjim grudima se preporučuju karneri ili resice na gornjem delu kupaćeg kostima. Ako imate višak kiligrama u predelu stomaka onda kupujte jednodelne kupaće kostime koji su naborani u prednjem delu. Ako želite bikini onda neka donji deo bude sa visokim strukom.

Foto: Pixabay.com / Ako vaše telo ima oblik peščanog sata onda odaberite kupaći kostim koji vam se dopada

Bonus savet za muke tokom odabira gornjeg dela kupaćeg kostima: 

Ako imate veće grudi, obavezno birajte kupaći kostim sa korpama i jako je važno da bretele budu deblje. Pazite i na to da vam odgovara u predelu pazuha, pokušajte da svoj problem rešite kupaćim kostimima sa visokim izrezom.

Kao najvažnija stvar na koju treba da obratite pažnju prilikom kupovine kupaćeg kostima jeste to da vam u njemu bude prijatno. Birajte one koji vas neće stezati, žuljati, spadati. Takođe, važno je da izaberete kostime koji se brzo suše, jer će vam to biti lakše i prijatnije.

Foto: Pixabay.com / Ako imate veće grudi, obavezno birajte kupaći kostim sa korpama

VIDEO: Seks bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA