≫ 

Šokirali smo se sa orošavanjem vagine, a srpski pevači i biznismeni rade još nešto luđe - "peglaju mošnice" (FOTO)

Godinama mošnice se više naboraju i opuste, ali posle nove intervencije testisi izgledaju glatki, mlađi i veći

  • 7

Posle orošavanja vagine, konačno i srpski muškarci nešto novo mogu da preduzmu u vezi svog međunožja. Nova estetska intervencija postala je hit među muškarcima u Srbiji - najviše među srpskim pevačima i biznismenima starijim od 35 godina.

Na operacije je potrošio više od pola miliona evra, a ljudski Ken sada je ponovo otišao pod nož i fotografije su jezive! (FOTO)

Reč je o takozvanom "peglanju jaja" ili podmlađivanju mošnica (skrotuma) kako više ne ni bila naborana, već glatka i zategnuta, a naizgled i veća.

Do sada su naši muškarci uglavnom operacijom zatezali kapke, produžavali i podebljavali penis, skidali salo sa stomaka, a od nedavno u našim bolnicama stigao je i ovaj hit iz Holivuda, koji se u lekarskim krugovima naziva "skrotoks" (složenica od početnih slova reči SKROtum i poslednjih slova reči boTOKS).

Intervencija traje desetak minuta Foto: Milena Đorđević

Svakom muškarcu stari i nabora se koža, pa tako i koža na mošnicama usled konstantne regulacije toplote, jer skrotumu ne odgovara telesna temperatura, već mora biti niža za stepen, dva. Godinama to postaje sve izraženije, negde već od 35, 40 godina, što nekim muškarcima koji vode računa o tome, naizgled ne izgleda lepo.

KAKO SE "PEGALAJU JAJA"

Među srpskom estradom, kako kažu upućeni, prava je pomama za novom intervencijom. Radi se u lokalnoj anesteziji i traje svega desetak minuta. A košta oko 400 evra.

Usled procesa starenja i na testisima se javljaju promene poput boranja i spuštanja Foto: Pixabay

Usled procesa starenja i na testisima se javljaju promene poput boranja i spuštanja, a ono što se muškarcima sviđa kod botoksa je činjenica da oni nakon zahvata izgledaju ne samo mlađe, već i veće. Prvo se mošnice premažu anesteziološkim kremom, a zatim se na nekoliko mesta injekcijom ubrizga botoks. Efekti se vide tek posle nekoliko dana, a valja ponavljati intervenciju kako bi se testisi održali glatkim, mladim i većim.

Izgled većih testisa ne znači i veću plodnost, već se može dogoditi da se zbog tretmana privremeno smanji broj i kvalitet spermatozoida, pa se ne preporučuje onim muškarcima koji bi još da imaju potomstva.

TOP 12 ESTETSKIH INTERVENCIJA KOD SRBA

- zatezanje kapaka

- operacija ušiju

- operacija nosa

- presađivanje kose

- liposukcija

- zatezanje podbratka

- uvećanje penisa u dužinu

- uvećanje penisa u obimu

- beljenje predela oko anusa

- ugradnja silikona u grudi

- ugradnja silikona u zadnjicu

- botoks za uvećanje usana

VIDEO: Ova devojka ima dizajniranu vaginu

(I. Č./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.

    13. jul 2018 | 19:45

    Pa kad ne umreh od smeha😂😂😂 Da mi je da vidim ta jajca😂😂😂

  • &

    13. jul 2018 | 14:06

    Jandi su ljudi kojima je jedini kvalitet kako ce izgledati, sada su i muskarci poludeli.Volite svoje godine i nosite dostojanstveno svoj izgled, negujte prirodnim putem...fiz.aktivnost, zdrava ishrana,zivot sa sto manje stresa i bez kompleksa. Godine ne mozete sakriti samo ste smesni tako plasticni.Pozdrav .

  • macana

    13. jul 2018 | 14:04

    Bolje bi bilo da im ubace po koju vijugu vise u te lude glave .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA