≫ 

Ovo je najtraženija frizura na Instagramu - evo kako može da je napravi svaka devojka

Talasi nisu lepi samo na moru već su lepi i oni u vašoj kosi

  • 1

Najpopularnija frizura na Instagramu i drugim društvenim mrežama je razbarušeni paž koji je potpuno neodoljiv i sladak, a opet kao divlji i neukrotiv.

Promeniće vam lični opis: Ovo je najbolja frizura za tanku i retku kosu (FOTO)

Lepota ove frizure je u tome što talasi i lokne u kosi ne moraju da budu savršeni već su bolji što su neuredniji. Instagram nije samo modno carstvo već na njemu možete da nađete i dosta saveta i ideja za frizure. Trenutno je najpopularniji dugi paž koji je uredno ispravljen, čak neuredan i razbarušen kao da se vetar poigravao sa kosom.

Објава коју дели amazebyanna (@amazebyanna) дана

Koju god dužinu kose da imate izuzev potpuno kratke kose, ovu je frizuru moguće relativno jednostavno napraviti uz pomoć samo nekoliko proizvoda. Ova frizura pristaje svima, izgleda nonšalantno, lepršavo i idealna je za ovaj period.

Kako bi vam ovakva frizura najbolje stajala kosa treba da vam bude ošišana stepenasto sa istanjenim vrhovima. Teže je ovako oblikovati ravno sečenu kosu jer je ona teža i opuštenija. Trebaju vam fen i figaro. Nagnite glavu prema podu i tako mokru kosu osušite fenom koji ste postavili na hladno sušenje. Kad je kosa minimalno vlažna, u donju polovinu kose utrljajte penu za oblikovanje i osušite je do kraja. Tako će vaša kosa dobiti bolju teksturu za oblikovanje i talasi će vam duže trajati.

Nakon toga, uzmite figaro kojim ćete vašim talasima dati opušteniji izgled. Uzimajte pramen po pramen, obmotavajte ga oko figara i kada ga pustite nemojte ga odmah češljati već pustite da vam se pramenovi tako ohlade. Talasi ne moraju da budu savršeni pa ih ne morate motati u istu stranu.

Za opušteniji izgled na kosu kasnije naprskajte sprej, a ako vam kosa teško drži lokne poprskajte je lakom za kosu kako bi duže stajala tako uvijena.

VIDEO: Ovaj mališan je dobio najslađe feniranje i uživa u tome

(Telegraf.rs/cosmopolitan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 25. jul 2018 | 17:24

    Talasi su vec demode. Sad se nosi kratki bob ko ima lepo lice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA