Marija je isprobala 5 različitih frizura na Tinderu kako bi videla na koju se muškarci najviše lože - evo šta je otkrila

Marija je sprovela eksperiment u kom je na svojoj profilnoj fotografiji na Tinderu menjala samo frizure, po mišljenju muškaraca jedna se baš izdvojila

  • 0

Kad su žene u pitanju, svaka dlaka je važna. Zato je novinarka Marija del Ruso, sprovela eksperiment u kom je isprobavala koja frizura najviše privlači muškarce. Marija je isprobala šsest različitih frizura, menjala ih je na profilnoj slici na Tinderu, a onda je brojala koliko je sa kojom frizurom imala udvarača.

10 znakova da nikad ne treba da se udate ili oženite

- Ako postoji deo tela koji je prošao kroz najveću transformaciju u toku mog života, to je moja kosa. U poslednje vreme ne menjam frizure, sviđa mi se ono što uglavnom nosim. Sviđa mi se dužina, moja prirodna boja se  probila ispod slaja farbe i sada je baš volim. - napisala je Marija.

- Kako ne menjam frizuru tako često, to se reflektuje na mojim aplikacijama za dejting. Prevucite kroz moj profil, a moja kosa je svuda ista. Tako sam došla na ideju da napravim ovaj eksperiment. Na fotografijama sam menjala frizure, sve ostalo je bilo isto. Šta mislite da se najviše dopalo muškarcima? - napisala je Marija.

1. Čingon

Pogodaka: 12

Poruke: 2

Ugovoreni sastanci: 0

Čingon je niska punđa u kojoj se slobodno puštaju pramenovi kose, kako ne bi delovala preterano uredno. Marija je koristeći Megan markl kao inspiraciju isprobala ovu frizuru, ali kako je ispalo, to se muškarcima i nije nešto dopalo.

Čingon je niska punđa u kojoj se slobodno puštaju pramenovi kose Foto: Pixabay.com

2. Konjski rep

Pogodaka: 25

Poruke: 5

Ugovoreni sastanci: 1/2

Konjski rep je vezivanje kose u rep, ali više ka vrhu glave. Kako je ispalo, muškarcima se ova frizura dopada, a i žene je vole jer je praktična i brzo se pravi.

Konjski rep je vezivanje kose u rep, ali više ka vrhu glave Foto: Pixabay.com

3. Visoka punđa

Pogodaka: 18

Poruke: 3

Ugovoreni sastanci: 0

Visoka punđa se pravi na vrhu glave i može se nositi u elegantnoj varijanti, a korisna je i za kežual prilike kada treba da je samo malo raščupate. Kod muškaraca ona zauzima neko srednje mesto.

Visoka punđa se pravi na vrhu glave i može se nositi u elegantnoj varijant Foto: Pixabay.com

4. Ispravljena kosa

Pogodaka: 32

Poruke: 15

Ugovoreni sastanci: 2

Za momke je obična, ispravljena i puštena kosa pun pogodak. Marija je ugovorila najviše sastanaka sa ovom frizurom.

Za momke je obična, ispravljena i puštena kosa pun pogodak Foto: Pixabay.com

5. Talasasta kosa

Pogodaka: 29

Poruke: 6

Ugovoreni sastanci: 1

Talasasta kosa se među muškarcima jednako dobro kotira kao i ispravljena kosa. Iako je Marija (sa ovom frizurom) ugovorila manje sastanaka, ne znači da su muškarci bili drastično manje zainteresovani.

Talasasta kosa se među muškarcima jednako dobro kotira kao i ispravljena kosa. Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs / Izvor: instyle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA