≫ 

4 godine je bila veganka, a onda je počela da jede meso - i razlika u njenom izgledu posle samo 3 nedelje je fascinantna (FOTO)

Način ishrane mnogo utiče na naš izgled

  • 7

Da je to istina uverila se i Kristel koja je posle 4 godine odlučila da više ne bude vegan.

Ove fit mame su dokaz da je sve moguće: Uspele su da smršaju nakon porođaja i da izgledaju bolje nego ikada (FOTO)

Biljna ishrana joj je dugo vremena prijala pa je svoju ishranu bazirala uglavnom na voću i povrću. Međutim, posle 4 godine odlučila je da to promeni i primetila je veliku razliku.

Objavila je na svom Twitter profilu fotografiju pre i posle. Na levoj strani je njena fotografija dok je bila vegan, a na desnoj je ona samo tri nedelje nakon što je opet počela da se hrani namirnicama životinjskog porekla.

Istakla je da je primetila da joj koža izgleda bolje, a da je manje otečena u licu. Najbolje od svega, istakla je, je to što se više ne oseća kao da umire. Njen post izazvao je lavinu komentara.

VIDEO: Bahati Kinezi se gađaju mesom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    31. avgust 2018 | 21:32

    ovo je cist PR industrije mesa posto u USA, Australiji, sve vise Evropi masovno ljudi prelaze na vegansku i vegeterijansku ishranu. Cista glupost da unosenjem mesa a samim tim zivotinjskih hormona ima manje bubuljica.. kakav los marketing za ove sto prodaju leseve zivotinja

  • Akiko

    31. avgust 2018 | 15:13

    Pazi sada kad veganska sekta krene histericno u napad da dokazuje kako to nije tako. Pa onda da bi se smiri, bacice se na jednu partiju joge ili meditacije. Show.

  • doberman

    31. avgust 2018 | 23:53

    zeluci sitnih papkara imaju min 5kvm povrsine i 60m creva, kako, bre, da svarim toliko trave? krava proizvede min 50 litra pljuvacke dnevno, kako, kako, da evoluiram u vegana kad me bog stvorio da varim mast, žučnu kesu mi napravio... i da hocu, nemam cim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA