≫ 

Dve najveće fitnes influenserke otkrile su gde najviše grešimo u dijeti i kako do zategnutih i seksi tela poput njihovih (FOTO) (VIDEO)

Pored toliko saveta za mršavljenje jako je teško razlikovati prave od lažnih

  • 0

Fintes mega influenserka Madalin Đorđeta i trener Džena Dejvis podelile su video snimak u kome su sa pratiocima podelile svoje trikove za savršenu liniju uz koje možete da smršate efikasnije i brže nego ikada pre.

Ove fit mame su dokaz da je sve moguće: Uspele su da smršaju nakon porođaja i da izgledaju bolje nego ikada (FOTO)

Prema njihovim rečima želudac je veličine dve pesnice i umesto da ga pretrpavate hranom, koristite vaše šake kako biste merili veličinu porcije koju ćete pojesti. Cela šaka može da pokrije pileće belo meso sa malo masti, dlan treba da vam bude mera za crveno meso i crvene proteine. Jedna šaka je mera za ugljene hidrate, a povrće možete da merite sa obe šake, jer ga devojke preporučuju u što većim količinama.

Објава коју дели Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) дана

Ukoliko trenirate i radite 12 čučnjeva pa odmarate 45 sekundi onda pravite grešku. Ponavljajte serije sa manjim pauzama jer ćete tako održavati otkucaje srca visokim. Dok vežbate slušajte neku audio knjigu kako biste ostali fokusirani.

Obe preporučuju keto dijetu jer ona ne podrazumeva ugljene hidrate tokom dana. Vaša tri obroka treba da budu proteinski i sa mastima, a druga dva bogata proteinima i ugljenim hidratima.

Објава коју дели Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) дана

Energija koja nije vezana za vežbanje je energija koju potrošimo na sve što nije spavanje, jedenje i bavljenje sportom. To uključuje hodanje do posla, kucanje, kućne poslove i šetnju. Ukoliko vaše radno mesto podrazumeva da dugo sedite, s vremena na vreme prošetajte.

Devojke su preporučile da u borbi za bolji izgled pronađete neku osobu pored koje ćete biti motivisani da se trudite i da vežbate zajedno jer je sve mnogo lakše u paru. Ne preporučuju da se merite, jer brojka na vagi često nije odraz vašeg izgleda. Mišićna masa može da zameni masti u telu bez da se skala na vagi uopšte promeni.

Објава коју дели Jenna Davies (@jennanne) дана

Važno je da shvatite da sve počinje u vašoj glavi. Glad je nešto što pre svega osećamo u mozgu pa otud pljuvačke u ustima, grčeva i krčanja creva.

Ukoliko vežbate 12 nedelja zaredom trebalo bi da posle tog perioda promenite volumen i intenzitet vežbanja na svakih 4 nedelja. To podrazumeva broj ponavljanja, ali i težinu tegova koje koristite. Iako ste u iskušenju da nastavite tamo gde ste stali prošle nedelje ipak se koji procenat više potrudite.

Објава коју дели Jenna Davies (@jennanne) дана

Ono što će vam dosta pomoći u redukciji težine je zeleniš. Ukoliko osetite glad između obroka, posegnite za nekim zelenišem koji je pun vode, poput krastavca. Dodajte vlakna u vašu ishranu i gledajte kako kilogrami nestaju.

Seks bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA