≫ 

Manekenka tvrdi da je zahvaljujući ovoj namirnici za samo 30 dana povećala svoje grudi za dve veličine brusa (FOTO)

Konačno je moguće potpuno prirodno povećati obim grudi, ali manekenka upozorava da to može imati negativne posledice po zdravlje

  • 1

Model Brižit Kuper se izdvaja po nesvakidašnjoj lepoti, poreklom je iz Australije, a nedavno je postala još poznatija zbog pisanja o dijetetskom suplementu koji joj je pomogao da potpuno promeni izgled.

15 namirnica koje će vam pomoći da "napumpate mišiće"

Nedavno je podelila fotografiju na Instagramu, a njeni fanovi su odmah primetili da Brižit izgleda potpuno drrugačije u predelu grudi. Brižit je napisala da je njeno iznenadno povećanje veličine korpica, od veličine C do veličine E, imalo veze sa poznatim "maca" prahom.

"Maca" prah se dobija od istoimene biljke koja se uglavnom uzgaja u Peruu, a  tvrdi se da povećava energiju, libido i da balansira hormone. Prah ima ukus orašastih plodova sa dodatkom karamele, a obično se dodaje u smutije i sveže deserte.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brigette Cooper (@beecooper) on

 

Brižit kaže da je isprobala "maca" prah, ali i da je primetila da ima neke "loše neželjene efekte", pa je prestala da ga koristi pre dva meseca. Prema pisanju sajta "wilderners.com", ovaj prah radi na uravnotežavanju ženskih hormona i da podstiče proizvodnju estrogena. Taj dodatni estrogen pomaže u skladištenju masti u telu, posebno oko srednjeg dela tela, grudi i zadnjice.

Brižit nije bila "100 odsto" sigurna da je to uzrok porasta njenih grudi, ali je mislila da je to neželjeni efekat i upozorila je korisnike praha da budu pažljivi.

- Zimi dobijam na kilaži i puno toga obično odlazi na moje grudi... Često su umele da mi porastu na ovu veličinu. Ali, sada tokom čitaog meseca njihova veličina varira od C do E korpi. Predlažem da uzimate "maca" prah samo ako patite od neravnoteže hormona. - napisala je Brižit.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brigette Cooper (@beecooper) on

 

- Nisam imala neravnotežu hormona, ali je ovaj prah napravio nesklad mog menstrualnog ciklusa (sada imam menstruaciju na svakih par nedelja), pa sam prestala da ga uzimam pre dva meseca. Ako pogledate recenzije drugih ljudi, retko ćete videti da neko piše da od "maca" praha grudi mogu da porastu. Prilično sam sigurna da veličina mojih grudi varira zbog činjenice da sam dobila na kilaži i da je moj ciklus sada na svake dve nedelje. - dodala je Brižit.

Ona je rekla da je veličina njenog grudnog koša sada "tečna šala" među njenim prijateljima i da nije "zabavno". Ali, njeni pratioci misle da su to lepe promene pa i oni isprobavaju ovaj "maca" prah.

- Povećavam dozu! - napisala je jedna njena pratiteljka.

- Kupujem "maca" prah dok pišem ovo. - napisla je druga.

- Svaka osoba na svetu baš sada "gugla" maca prah. - našalila se još jedna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brigette Cooper (@beecooper) on

 

VIDEO: Ova devojka ima jednu od najlepših guza na svetu

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA