14 zvezda koje imaju ozbiljne fizičke mane, a ipak se smatraju seks simbolima (FOTO)

Svi vole dobru priču o uspehu, a još više je vole ako je glavni junak morao da prevaziđe određene teškoće

  • 2

Ako pogledate svoju fascinaciju poznatim ličnostima, možete primetiti da one predstavljaju izvesni "signal za uspeh" za obične ljude. Svi vole da kopiraju one koji su osvojili slavu i bogatstvo. Neke od tih zvezda koje svi vole mogu biti posebno uticajne na ljudske živote, zahvaljujući svojim pričama o prevazilaženju "loših karata" koje im je podelio život.

Krajnje bizarna pravila koja morate da poštujete dok jedete u stranoj zemlji

Svi vole dobru priču o uspehu, ali vole i kada određene ličnosti predstavljaju više od modne ikone i kad mogu da sami pokažu primere "svojih običnih života" i "samo prihvatanja". Ovde je 14 poznatih ličnosti kojima se svi dive baš zbog toga.

1. Karolina Kurkova

Češki model, Karolina Kurkova je najpoznatija po svojim nastupima na revijama brenda "Victoria’s Secret". Ali, ako ste ikada pažljivo pogledali njene slike (iako nisu u časopisima), verovatno ste primetili da ova divna dama nema pupak. Ovo je zbog operacije koju je imala u detinjstvu, najverovatnije zbog fiksiranje kile.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova) on

 

2. Melani Gajdos

Genetska bolest koja menja ceo izgled može da slomi mnogo ljudi, ali Melani Gajdos je to prihvatila. Ona je 28-godišnji model koji ima ektodermalnu displaziju, skoro je slepa, i ćelava je zbog alopecije. Ipak je u velikoj meri tražena da bude model na revijama velikih brendova. Melani je bila model Judžinu Rekuenku, pozirala je za magazin "Galore", "Cosmopolitan" i učestvovala na nedelji mode u Njujoku.

Genetska bolest koja menja ceo izgled može da slomi mnogo ljudi, ali Melani Gajdos je to prihvatila Foto: Profimedia/Barcroft Media

3. Megan Foks

Ko god da je mislio da jedna od najlepših glumica Holivuda nema nikakvih mana, biće iznenađen kad čuje da Megan ima deformaciju stopala. Megan Foks pati od udubljenih palčeva. Zapanjujuća glumica je imala nizak nivo samopouzdanja zbog toga, ali je naučila da ceni svoje telo u punom obliku.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

 

4. Silvester Stalone

Možemo da raspravljamo o glumačkoim sposobnostima gospodina Stalonea, ali niko ne može da porekne da je Stalone postao ikona filmova iz 90-ih godina. Ali pre toga, on je morao da prevaziđe borbu sa oštećenim nervima u licu, jedna polovina njegovog lica se jedva kreće. To je njegovom karakteru Ramba dalo pečat.

Glumac Silvester Stalone (levo) sa Arnoldom Švarcenegerom (desno) Foto: AP/Tanjug

5. Sil

Teško je zanemariti ožiljke koji se nalaze na Silovom licu, a ako ste mislili da su to ožiljci od akni, pogrešili ste. Sil pati od jedne vrste lupusa, "discoid lupus erythematosus" (DLE). To je hronično stanje koje uključuje zapaljenje i ožiljke na koži koja je izložena suncu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SEAL (@seal) on

 

6. Paola Antonini

U 2014. godini, ova zapanjujuća mlada dama je izgubila deo noge nakon što ju je pregazio vozač koji je bio pijan. Ali u situaciji u kojoj bi mnogi ljudi odustali, ona se izdigla, napravila je odličnu karijeru kao model i sada se zalaže za pozitivan pristup telu. Pogledajte koliko je radosti u njenim fotografijama.

Paola Antonini je napravila odličnu karijeru kao model i sada se zalaže za pozitivan pristup telu Printskrin: Instagram/paola_antonini

7. Lili Alen

Ova izuzetno talentovana pevačica ima puno rizičnih kostima u svojim emisijama, fotografijama i na crvenom tepihu. Obično nosi dubok dekolte, tako da svi mogu da vide njenu deformaciju, njenu treću bradavicu.

Lili Alen ima treću bradavicu Foto: AP/Tanjug

8. Kejt Bosvort

Kejt Bosvort je osvojila srca nastupom u filmovima u "21", "Šaptač" i "mladim Amerikancima". Iako ne možete da skinete pogled sa nje, sigurno niste primetili da su njene oči različite boje. Kejt živi sa stanjem koje se zovu heterohromija, zbog koje je jedna od njenih boja plava, a druga braon.

Glumica Kejt Bosvort pati od heterohromije Foto: AP/Tanjug

9. Endi Garsija

Možda će zvučati kao priča iz knjige, ali voljeni Endi Garsija je zapravo rođen sa vezanim blizancem pričvršćenim na ramenu, na njegovim fotografijama sa plaže možete pronaći ožiljak od operacije od pre mnogo godina. Međutim, to ga nikada nije zaustavilo da glumi i ubija sve one gangstere.

Endi Garsija je rođen sa vezanim blizancem pričvršćenim na ramenu Foto: AP/Tanjug

10. Mila Kunis

Ova ikonična glumica, mama i tinejdžerska senzacija pati od hroničnog iritisa, postala je slepa na jedno oko. Ako pažljivo pogledate njene fotogrfije, uočićete razliku u boji između njenih očiju, što je rezultat tog stanja.

Mila Kunis je od tinejdžerske senzacije postlala ikonička glumica Foto: Tanjug/AP

11. Džerard Batler

Džerard Batler je imao operaciju kao dete da bi otklonio tinitus, zujanje u ušima. To je izazvalo da njegovo uho izgleda "čudno". Iako za neke filmove mora mnogo da se šminka, za neke mu baš ta mala deformacija obezbeđuje uloge.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on

 

12. Milo Ventimilja

Svi su bar na kratko bili zaljubljeni u zvezdu serije "To smo mi", ali on nije ostavljao takav utisak u svojim ranim godinama glume. Njegova usna se ne pomera pravilno zbog loše funkcije nervava. U osnovi, njegova gornja usna nema osećaj dodira.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Milo Anthony Ventimiglia (@miloanthonyventimiglia) on

 

13. Majls Teler

Tridesetogodišnji glumac ima veoma izražajne ožiljke na licu, a pošto je to važno za jednog glumca, svi su srećni što ga to nije zaustavio u karijeri. Ko bi želeo da propusti njegove brilijantne performanse u "Whiplash" ili "The Spectacular Now"?

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miles Teller (@miles.teller) on

 

14. Oven Vilson

Već je pomenuto da su crte lica ključne za razvoj glumačke karijere, ali još jedna poznata ličnost koja je uspela da izgradi karijeru uprkos tome je Oven Vilson. Njegov ozloglašeni nos je rezultat višestrukih preloma, a pomogao mu je da dobije brojne uloge.

Ozloglašeni nos Ovena Vilsona je rezultat višestrukih preloma, a pomogao mu je da dobije brojne uloge Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs / Izvor: brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    24. septembar 2018 | 01:00

    Prema ovome mi ne gine karijera u Woodu, pun sam mana 😀

  • Vujke

    24. septembar 2018 | 09:03

    Ne smeta nista. Pogotovo palcevi od Meganice. Secerlema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA