≫ 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Pomračenja Sunca i Meseca napraviće pakao svima, sem jednom znaku

Ovaj mesec će biti vrlo poseban jer nam stižu dva pomračenja

  • 0

Sunce i Mesec intenziviraće naše emocije u tolikoj meri da nećemo znati kako da reagujemo u vezi pa moramo da budemo oprezni da ne povredimo sebe ni druge.

ZVEZDE OTKRIVAJU: Lav PRAVU LJUBAV može da pronađe samo sa ovim znakom - i potpuno je neočekivan

3 stvari koje svaki horoskopski znak radi kada je zaljubljen u vas

Evo šta očekuje svaki znak i na šta mora posebno da pripazi:

Ovan

Foto: Pixabay

Najbolja strategija za Ovnove ovoga meseca je da gledaju širu sliku. Dva pomračenja (Sunce i Mesec) znače da emocije postaju intenzivne, što može dovesti do dodatne drame ako niste oprezni. Nakon 12. avgusta možete biti jako zbunjeni zbog delovanja retrogradnog Merkura. Sredinom meseca možete očekivati prave borbe jer se nežna Venera suprotstavlja opsesivnom Plutonu. To nije nužno loše ako odnos ima zdrave temelje i ako u svađi ostanete hladne glave.

Bik

Foto: Pixabay

Jedno pomračenje nastupa 7., a druga 21. avgusta što će u vama izazvati snažne emocije. Ono što je najvažnije u tom periodu jeste način na koji ćete iskazati i obraditi vaše emocije. Zbog mnogo lunarne aktivnosti verovatno ćete se osećati zasićeno pa nećete moći da procenite šta zaista želite, a šta vam stvarno treba. Umesto da težite sigurnosti u vezama, potrudite se da ih učinite celovitijima.

Blizanci

Foto: Pixabay

Vaša vladajuća planeta Merkur kretaće se retrogradno (unazad) što znači da je sva komunikacija poljuljana. I vi ćete zbog predstojećih pomračenja osetiti navalu emocija koju bi trebalo kontrolisati kako ne biste bili previše zbunjeni i van koloseka. Dobro razmislite kuda želite da idete, osvestite to i krećite se u tom smeru. Ovo nije vreme stabilnosti pa se više posvetite rastu međusobnih odnosa.

Rak

Foto: Pixabay

Vaša vladajuća planeta je Mesec koji će imati puno posla u avgustu. Zbog njegovog uticaja osećete se disbalansirano i bez kontrole. Plima emocija neće vas zaobići, ali to ne znači da bi trebalo da bežite od njih - već morate da ih prihvatite, kakve god bile. Sredinom meseca mogu se pojaviti trzavice u vezi, ali budite mudri i nemojte prošlost uvlačiti u sadašnjost. Sve što vam treba je sadašnji trenutak.

Lav

Foto: Pixabay

U ovom osetljivom mesecu najbolje će biti da poštujete svoja osećanja i da se ne bojite da ih pokažete. Pripazite na međusobne odnose jer će neke stvari isplivati na površinu. Sve je na vama; nemojte opravdavati svoje ponašanje upoređujući ga s tuđim. Uronite u sebe i pokušajte da otkrijete zašto reagujete tako kako reagirate. Ovo je vreme za duboko i trajno isceljenje.

Devica

Foto: Pixabay

Avgust će i kod vas izvući emocionalni teret koji dugo čuvate u sebi, ali to nije vreme da rešavate ono što vas muči već da isto samo osvestite. Merkur će vas podstaći da se više okrenete unutarnjem svetu umesto da odgovore tražite u spoljnom. Ovo moćno emocionalno razdoblje testiraće vašu sposobnost razlučivanja trenutnih nervoza i nečeg dubljeg.

Vaga

Foto: Pixabay

Vage čekaju velike promene pa ako niste uzbuđeni zbog smera u kom se kreće vaš život, pomračenja će doneti priliku za menjanje onog što vas muči. Do 15. avgusta moraćete da se pripremite na nešto zastrašujuće, ali nemojte se bojati već prihvatite sve pred vama jer će vam to pomoći da budete autentičniji.

Škorpija

Foto: Pixabay

Posledice vaših odluka i ponašanju dolaze na naplatu pa ćete morati da se suočite sa njima, hteli vi to ili ne. U ovom periodu sve će biti intenzivnije, od osećanja do razgovora i eventualno svađa - zato je važno da budete nežni, kako sa sobom, tako i s drugima. Umesto da krivite sebe ili druge, razmislite šta tačno želite.

Strelac

Foto: Pixabay

Pazite šta govorite, Strelci! Pomračenja će kod vas izazvati bujicu osećanja, a posledično i reči koje mogu ili lečiti ili povrediti. Vaša želja da se približite drugima i ona da se povučete iz svega bore se jedna s drugom. Pokušajte da ostanete povezani s vašim osećanjima i nemojte ishitreno reagovati. Razmislite i razmotrite sve koliko god puta treba.

Jarac

Foto: Pixabay

Možda ćete ovog meseca biti u iskušenju da preuzmete previše toga na svoja leđa pa se na vreme zaustavite kako ne biste pali na zadnjicu. Osjećanja često usporavaju stvari jer ne prate vašu ideju kakve bi stvari trebale da budu i to je sasvim u redu. Iako će ovo zakomplikovati vaš život, ujedno će ga učiniti realnijim. Živite za trenutak i u trenutku.

Vodolija

Foto: Pixabay

Između pomračenja Meseca i Sunca, sve će biti intenzivnije pa se od vas očekuje da se uhvatite u koštac sa svime što osećate. Tuđe emocije ne moraju da imaju smisla da bi bile istinite, zato nemojte pokušavati da analizirate ono što treba jednostavno osetiti, čuti ili poštovati.

Ribe

Foto: Pixabay

Pomračenja će u vama izazvati osećaj preopterećenja, ali nemojte bežati od njih niti se zaokupljati drugim stvarima već budite realni o tome šta zaista ne funkcioniše, a šta su fiks ideje. Prema vama idu zaista velike promene, ali ako ste dezorijentisani i nepovezani s unutarnjim ja, nećete ih moći mirno prihvatiti. Budite prisutni u trenutku, smirite se i onda možete nastaviti dalje.

(Telegraf.rs / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA