≫ 

SADA SE SIGURNO KAJE: Ešli Grejem otkrila SULUD razlog zbog kog je ostavio prvi dečko

Ešli Grejem je jedna od najpoznatijih "plas sajz" manekenki na svetu i teško je zamisliti da je nju neko mogao da ostavi

  • 1

Manekenka poznata po svojim oblinama nedavno je sa svetom podelila neke od najintimnijih detalja iz svog života, a među njima se našao i razlog zbog koga ju je prvi dečko ostavio.

Ovaj HRABAR post poznate manekenke o njenom CELULITU mora da pročita svaka žena!

STOP MRŠAVICAMA! Ovo su PRAVE žene u donjem vešu i baš su seksi! (FOTO)

Sudeći po njenim rečima, prvi dečko je "odlučio da raskine sa njom jer se plašio da će se jednog dana uojiti kao njegova majka".

Foto: Instagram/theashleygraham

Međutim, čini se da to nije ostavilo preveliki trag u njenom životu jer je Ešli danas manekenka koja krasi brojne naslovne stranice poznatih svetskih časopisa i udata je za poznatog filmskog reditelja Džastina Irvina.

Kada je upoznala svog budućeg muža, njih dvoje su svoje prijateljstvo gradili kroz dvanaestočasovne izlaske, a prvi seks su imali tek nakon braka.

Sigurni smo da njen bivši sada sigurno razmišlja o tome kakav bi mu život bio da nije napravio ovu veliku grešku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    9. avgust 2017 | 23:43

    Ešli je meni vrh sviđalo se to nekom ili ne . Ja obožavam punije ženske one su Kraljice . Ufff kako je lepo kad malko ljulja ovo je za njih ♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA