MUŠKARCI, DOBRO SLUŠAJTE: Imao je seks sa preko 100 žena, a sada otkriva kako

Odveo je u krevet više od 100 žena i kada je reč o seksu on "zna znanje"

  • 1

Broj ljubavnika sa kojima su ljudi bili varira od slučaja do slučaja, ali je kada je reč o seksu Rex Vud nadmašio sve svojom trocifrenom brojkom.

IZAZOV KOJI ČINI ČUDA: Svi su poludeli za 30-dnevnim seksualnim testom koji totalno menja ljubavni život

Imali su seks tokom reklama, ali čim je krenula emisija, Ema je učinila jedan pogrešan potez: I krv je šikljala iz penisa! (FOTO)

Seks akcija na javnom mestu: Strasno su se ljubili, a onda mu je ona otkopčala pantalone i krenule su da se nižu scene kao iz pornića (VIDEO)

Reks je imao preko 100 ljubavnica što je u proseku 15 puta više nego drugi muškarci. Prosečan broj partnera koje imaju žene u Britaniji je 4,3, a muškarci 6,6. Kako li je samo ovo on postigao?

Ovaj tridesetogodišnjak je imao seks sa preko 100 žena, a sa njih 500 je izašao na dejt. Možemo reći da on izgleda zna par stvari o seksu. Kako bi pomogao muškarcima da savladaju prepreke i budu uspešniji ljubavnici on jej odlučio da objavi autobiografiju i otkrije svoje trikove. Ovo su samo neki od njih.

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Obraćajte pažnju na detalje

-Obraćajte pažnju na to kako reaguje kad je dodirnete. Ako je to seks sa novim partnerom, obratite puno pažnje na predigru i šta je najviše pali, pa to kontrolišite da je zavedete i kontrolišite njenu želju. Ako voli grubo, počnite polako i lagano a onda pojačavajte ritam.

Kombinujte

-Kombinovanje je ključ uzbudljivog seksa u dugim vezama. Nemojte da se plašite da probate nešto novo. Dovedite je do one tačke kada neće više znati šta ste smislili za taj dan. Iznenadite je, seks ne mora da bude uvek u krevetu i na podu. Podignite je i imajte seks na sudoperi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Održavajte kontakt očima

-Ovo garantovano pali žene. Gledajte je u oči dok vodite ljubav. Ovo masovno pali žene i ako se trudite da imate dobar seks ovo će vam pomoći da budete koncentrisani.

Uvek je dovedite do orgazma

-Seks nije samo za jednostrano zadovoljstvo. Mnogo je bolje kada ženu navedete da doživi orgazam. Ne samo da je seks prijatniji već gradite i uspomene na duge staze sa vašim partnerom.

Održavajte ličnu higijenu na visokom nivou

-Nikada se nećete neočešljani pojaviti na sastanak, ali intimni delovi su često zapostavljeni kada dođe do sređivanja za dejt.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    29. oktobar 2017 | 09:29

    Kakva li sada treba da je ta uz koju će da se smiri?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA