Venera ulazi u znak Škorpije - spremite se za pravi seksualni haos ako ne uradite jednu stvar u narednih nekoliko nedelja

Novembar mesec će da napravi pravu buru na ljubavnom polju, ali malo ko će imati vremena da se žali

  • 1

Ovaj period će iza sebe da ostavi monotoni, mirni i izbalansirani period vladavine Vage i da dozvoli Škorpiji da uzburka strasti i baci nas u pravi vrtlog rizika, uživanja i seksa koji će zapaliti sva naša čula.

Univerzum danas šalje važnu poruku: 11. 11. je magičan datum koji će vam preokrenuti ljubavni život

Venera je planeta vladalac ljubavi i u zavisnosti u kojoj se kući nalazi u našoj natalnoj karti mi tako shvatamo ljubav. Kada se ona kreće kroz različite znakove, onda smo i mi primorani da prolazimo kroz faze.

Venera se prilično bila primirila u Vagi, ali sada je u Škorpijinom dvorištu. Škorpija je znak srodnih duša, dubokih strasti, ispoljavanja erotičnosti ljubavi kroz seks, povećavajući strast, duhovnu povezanost i ekspresiju emocija. Takođe, ovo je znak tajni.

Foto-ilustracija: Profimedia

To je stvarno velika stvar i kada Venera uđe u ovo dvorištance ne plaši se da u njemu napravi pravi rusvaj. Ovog puta ona želi sve: ljubav, strast, seks i vatru. Ali, imaće malo poteškoća tokom svog kretanja jer će mnoge tajne da izađu na videlo. Škorpija će nas gurati da igramo igru “sve ili ništa”.

Kako bismo uspešno prošli kroz ovaj period, moramo da prihvatimo da ne smemo da imamo tajni pred sobom, čak ni one za koje ne želimo da ih neko sazna. Moramo da budemo strogi prema sebi i da shvatimo da je najbolje držati jezik za zubima.

Ovaj mesec je i mesec srodnih vatri i srodnih duša pa u kombinaciji sa Venerom u Škorpiji možemo očekivati pravu buru i na emotivnom i na seksualnom polju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    12. novembar 2017 | 11:29

    Nista lepse nego biti zaljubljen . Tu tajnu ne treba kriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA