≫ 

"Visina utiče na ljubavni život": Uroš, Lazar i Nikola otkrili su kako je to biti nizak muškarac i koliko uspeha imaju kod žena

Diskriminacija na osnovu rase, vere i roda ne toleriše se, ali je zato prihvatljivo da žene odbacuju muškarce koji nisu dovoljno visoki

  • 9

Biti sa niskim muškarcem u vezi nije baš lako, jer ne samo što žene stalno moraju da se vade na svoju visinu već moraju i da objašnjavaju zašto su baš sa tim niskim muškarcem.

Kraj dileme oko Melanijine dvojnice: Svi gledaju u njeno lice i misle da je menja agent tajne službe, a ovo je prava istina (VIDEO)

Prosečna visina muškaraca u Srbiji je 182 cm što je sasvim u redu jer pored njih žene koje imaju prosečnu visinu 166 cm mogu da obuju i vrtoglavo visoke potpetice i da se osećaju zaštićeno kada pored njih stane krupniji muškarac.

Ali, šta je sa onima koji odstupaju od ovog standarda? Kako oni uspevaju da pronađu partnerke kada su daleko niži od prosečnih žena? Ovi muškarci objašnjavaju kako je visina uticala na njihov ljubavni i seksualni život.

Foto-ilustracija: Profimedia/F1 Online

-Ja bih rekao da mi je moja visina više doprinela nego oduzela, jer mi žene često kažu da sam sladak što je za mene uvek bio kompliment. Nikada nisam imao poteškoća da pronađem partnerku jer žene vole samouverene muškarce, a ja im uvek prilazim pun sebe. Ja se osećam malim samo u velikim gužvama, a inače ne obraćam pažnju na to.

Najneprijatnija situacija mi se desila kada sam izlazio sa curom koaj je viša od mene i kada smo otišli u posetu njenim roditeljima. Dok smo bili tamo sve je bilo ok, ali kada smo se vratili njen otac je insistirao da raskine sa mnom jer sam niži od nje. Ona je prekinula kontakt sa roditeljima na skoro godinu dana, ali smo na kraju raskinuli jer je za nju postalo preteško, a ja ne želim da budem sa nekim čija me porodica ne prihvata, ispričao je Uroš koji ima 39 godina i visok je 152cm.

Foto-ilustracija: Profimedia

-Dugo je visina negativno uticala na moj ljubavni život. Kako sam postajao stariji, shvatao sam da nije sve u visini. Ima žena koje žele da budu iste visine kao partner i onih koje imaju sindrom princeze pa im treba kršan muškarac.

Iz mog iskustva, žene u tridesetim jure za svojim biološkim satom i ozbiljnije se brinu za gene muškarca, dok one u četrdesetim su stabilnije i znaju šta žele. Kod njih je visina manje bitan faktor. Ja volim više žene od mene, koje imaju duge noge i vitko telo i nemam problem da takvim ženama prilazim, rekao je Lazar, star 63 godine i visok 163cm.

Foto: freedigitalphotos.net

-Visina je mnogo uticala na moj ljubavni život i moram da priznam da ga dugo skoro nije bilo zbog toga. Većina žena stavlja niske muškarce po strani i diskriminiše ih. Čuo sam jednom jednu ženu kako kuka da nema više pristojnih muškaraca na svetu i odlučio sam da joj priđem. Ona mi je na moj poziv za bilijar odgovorila sa “Ti si jedva visok 150 cm, nisi čak ni pravi muškarac. Zašto si pomislio uopšte da ću da pričam sa tobom?”, onda mi je okrenula leđa dok su se ljud oko nas meni smejali. Da sam prosečno visok muškarac do sada bih bio u braku i imao bih čopor dece, verovatno. U poslednjih 25 godina kad god bih prišao nekoj ženi dobio bih odgovor da sam sladak i da im se sviđa moja ličnost, ali da sam nizak.

Žene vole očigledno visoke muškarce koji mogu da im dohvate nešto sa najviše police u supermarketu, a smatraju ih jačim i sposobnijim. Nisu sve žene ovakve, ali je jako teško naći ženu kojoj nije uslov za zabavljanje nadprosečna visina muškarca. Mislim da niski muškarc nikad ne diskriminišu više žene zbog njihove visine, ispričao je Nikola koji ima 41 godinu i visok je 165cm.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelak1

    7. mart 2018 | 18:09

    Moj suprug je visok 175 a ja 176,ne nosim visoke potpetice a i ne nedostaju mi,ja se pored njega osecam kao najsigurnija zena na svetu i kao da je ceo svet moj.😇😍

  • Живојин Кикинда

    7. mart 2018 | 14:43

    По мени висина није пресудна ја сам висок метар 90 .Ништа посебно .Жене траже сигурност ,то нема везе с висином .

  • Istina boli...

    7. mart 2018 | 17:14

    Jebiga, ja otiš'o u dužinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA