≫ 

Sud mu je naredio da bivšoj ženi plaća alimentaciju - a onda joj je stigao prvi ček i tad je shvatila da joj je muž priredio osvetu koju će morati da trpi do kraja života (FOTO)

Možda je izgubio bitku, ali ne i rat.

  • 3

Advokati koji se bave razvodima sa sigurnošću mogu da kažu da su videlni brojne bizarne načine na kojima se supružnici svete jedni drugima nakon prekida braka, ali ono to je jedan bivši muž uradio mnoge je ostavilo bez teksta.

Izgubila je 90 kilograma jer ju je dečko nazvao odvratnom - a onda je objavila svoje "pre" i "posle" fotografije i oduševila sve (FOTO)

Advokat iz Džeksonvila vodio je brakorazvodnu parnicu tokom koje je određeno da muž mora da plaća alimentaciju bivšoj ženi.

- Iako on nije imao problem sa tim, barem kada je novac u pitanju, čini se da su bes i emocije ipak bili prejaki, pa je morao da se osveti svojoj ženi, priča on.

A način na koji je rešio da se osveti je potpuno genijalan.

Iako je započeo nov život i oženio se, muž je i dalje bio besan na svoju ženu pa je smislio neverovatan plan da joj se osveti.

This guy had pictures of him and his new wife printed on his checks so he could write his ex alimony with them

On je od banke tražio posebne čekove kojima će isplaćivati alimentaciju. Tačnije, na čekovima su se nalazile slike njega sa novom ženom kako uživaju.

Svakog meseca kada bi njegovoj bivšoj ženi stigao ček, na njemu se nalazila nova fotografija na kojoj on uživa sa novom ženom uz poruku: "Nikad nisam bio srećniji, uživam sa svojom novom ženom".

Iako se žena žalila, sudeći po zakonima na Floridi, odakle je par, ovo je potpuno legalno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA