Nije mogla da izgovori reč "penis" a da ne pocrveni, a onda je prvi put imala seks na jednu noć i njen život se potpuno promenio

Seks je još uvek tabu tema u mnogim porodicama, a to može da bude pogubno

  • 8

Mnogi roditelji izbegavaju razgovore sa decom na temu seksa iz straha ili stida, stvarajući tako nesvesno nesigurnost kod dece kada su intimni odnosi i veze njihove dece u pitanju.

HRANA ZA PENIS: Evo od čega ćete imati super snažnu erekciju!

Ako je seks zabranjena tema, onda je neobavezan seks tek nešto što bi trebalo da se izbegava i ne spominje. Sa ovakvom potisnutom seksualnošću i stidom kada je seks u pitanju odrastala je i Šarlot, piše net.hr.

-Ljudi se danas sve više kasnije odlučuju na venčanje, a apstinencija je retka. Postoji sve više žena kojima ne pada na pamet da se opravdavaju zbog svoje seksualnosti, koje se odlučuju na neobavezne sastanke bez straha od stigme.

Odrastala sam u porodici u kojoj je seks bio tabu tema. Ako se ne priča o tome, neće se ni desiti. Bila sam prilično naivna što se tiče moje seksualnosti jer je naprosto nisam razumela. Smeškala sam se kada su moje drugarice pričale o momcima sa kojima su se mazile na žurci. Nisam mogla da izgovorim reč “penis” bez da pocrvenim kao bulka. Jedva sam mogla da pogledam svoje golo telo.

Nisam sebe smatrala seksi devojkom. Bila sam klasičan tip “slatkice” koja bi pocrvenela na flert i nikad se nisam poljubila. I dalje ne vidim poentu u tom super seksi donjem vešu koji više otkriva nego pokriva iako je u tome poenta. Nije stvar u tome da drugima izgledaš seksi. Nijedna devojka neće da kupi neke seksi gaćice i da za njih par hiljada ne bi li neki dečko pomislio da je seksi kada je skine. Svaka od nas ga kupuje jer se ona u njemu oseća seksi i ono joj daje samopouzdanje.

Za mene se sve promenilo nakon moje prve ozbiljne veze. To iskustvo me je naučilo da seks nije nikakva nedopuštena aktivnost kako su me roditelji učili. Seks je ličan i intiman, ali ga ne treba ograničiti na odnos sa osobom koja je ljubav vašeg života. Može da bude zabavan i opušten iako je neobavezan.

Onako kako ga sada vidim, seks za mene predstavlja moć, snagu i samopouzdanje. Nikada me niko nije odbio u spavaćoj sobi samo zato što mi stomak nije savršeno zategnut, grudi nisu dovoljno velike. Iskustvo neobaveznog seksa pomoglo mi je da počnem da cenim svoje telo, rekla je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA