Ne privlače je ni žene, ni muškarci, a ipak ima seks - ali tokom njega oseća nešto potpuno drugačije od drugih ljudi

Otkrivanje seksualnosti i eksperimentisanje sa njom je normalno i poželjno kako bismo upoznali sebe

  • 1

Svako od nas uživa u seksu na svoj način i voli drugačije stvari. Bitno je samo da se upoznate sa svojom seksualnošću i prihvatite je kao takvu kako biste bili srećni.

Poslao je majci sliku devojke u krevetu da se pohvali koliko je lepa - i otkrio joj nešto perverzno o sebi zbog čega sada želi da propadne u zemlju (FOTO)

Nakon mnogo godina traženja seksualne orijentacije ova žena je otkrila da je aseksualna i odlučila je da podeli svoju priču sa svima.

- U kasnim tridesetima sam i tek sam u poslednjih par godina shvatila da sam aseksualna. Kao srednjoškolka bila sam član gej hetero saveza i predstavljala sam se kao heteroseksualka iako se nisam osećala tako. To je bilo pre nego sam shvatila da se ja zapravo ne osećam ni kao žena ni kao muškarac.

Foto: Pixabay

Kada sam bila u pubertetu žene me nisu privlačile ni na koji način. Na fakultetu sam otkrila svoju duboku povezanost sa seksualnošću. Iako nemam nameru da ulazim u seksualne odnose s drugim ljudima, uživam u samoj seksualnosti i deljenju seksualne energije. To me zadovoljava na emotivnom nivou, jer se osećam kreativno, moćno i živo, prenosi net.hr priču ove žene.

-Za postizanje seksualnog zadovoljstva bilo mi je potrebno mnogo mentalnog rada, a to smanjuje zabavu. Isprobala sam razne stvari, ali ništa nije pomoglo. Ispalo je da sam aseksualna i to u potpunosti. Ne postoji dobra definicija aseksualnosti, ali je najprihvatljivija ona koja kaže “osoba koja ne oseća nikakvu seksualnu privlačnost ili koja nije zainteresovana za seksualnu aktivnost sa drugima”. U potpunosti sam se prepoznala u ovom pojmu.

Foto: Pixabay

Sve se onda promenilo. Najbolji način da opišem svoje stanje je da kažem da je moj seksualni nadražaj negde duboko u meni, a moj mozak mi ne dozvoljava uključivanje drugih ljudi u moj unutrašnji seksualni proces.

Ja volim da učim o seksu, razmišljam o njemu, čitam erotske priče, a nekad i imam seks jer sam radoznala i želim da se povežem sa partnerom. Užitak koji osećam tokom seksa je isključivo mentalan i emotivan.

Nakon istraživanja shvatila sam da postoji mnogo različitih vrsta aseksualnosti, ali nijednoj od njih nisam pripadala. Odlučila sam sama da nadenem ime svom stanju - seksualna aseksualnost. Želim da svojom pričom podstaknem i druge na razgovor, napisala je ova hrabra žena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    3. decembar 2017 | 21:40

    da li je ovo novi stadijum evolucije? ja ostajem i dalje neandertalac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA