Ovo su sve stvari kojih Megan mora da se odrekne zbog ulaska u kraljevsku porodicu

Ljubav zahteva određene žrtve, a kakve tek žrtve podrazumeva kraljevska ljubav

  • 4

Prelepa glumica Megan Markl moraće da ostavi svoj stari život iza sebe dok se priprema za svoj novi, kraljevski život sa princom Harijem u Londonu.

Verenica britanskog princa Harija u centru seks skandala: Njen snimak vrele akcije osvanuo na porno sajtu (VIDEO)

Nakon 16 meseci zabavljanja princ Hari i glumica su obelodanili njihovu veridbu. Nekoliko sati nakon objave par je dao svoj prvi zajednički intervju. Tokom intervjua Magan je insistirala na tome da njihova buduća zajednica neće podrazumevati odricanje od bilo čega.

- Ja to vidim kao promenu, rekla je Megan.

Foto: Tanjug / AP

Glumica, koja će se udati za unuka Kraljice u maju, to je mislila u vezi serije “Suits” koju je napustila, a u kojoj je glumila Rejčel Zejn. Ali, napuštanje serije na kojoj je radila sedam godina nije jedino što će morati da uradi. Kako bi započela svoj život sa princom Harijem ona mora jo mnogo toga da žrtvuje.

Megan je, prema pisanju tabloida, svesna da je ovo kraj njene karijere u šoubiznisu. Ona je takođe morala da se rastane sa jednim od njena dva usvojena psa kog je trajno preselila kod prijatelja.

Veruje se da je labrador Bogart samo prestar da mi izdržao put do Londona. Ona je trenutno odustala od svojih dobrotvornih aktivnosti i fokusirala se na aktivnosti te vrste u palati. Morala je da istupi i iz Udruženja Ženskih advokata u UN i istupila je iz nekadašnjih uloga jer želi da svoj kraljevski život započne kao tabula raza.

Foto: Tanjug / AP

Ona će se uskoro pridružiti princu Hariju na putovanjima širom različitih gradova i država. Učestvovanjem u različitim kampanjama Megan je imala priliku da se susreće sa različitim manjim organizacijama, piše Mirror.

Venčanje je zakazano za maj mesec jer će vojvotkinji od Kembridža Kejt Midlton trebati malo vremena da se oporavi od trećeg porođaja koji se očekuje u aprilu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    2. decembar 2017 | 20:07

    Žena njenog karaktera ne može se zadržati u ovu porodicu jer je navikla na totalno drugačiji stil života, a i Amerikanka je.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    2. decembar 2017 | 17:31

    Kad uđe u Kraljevsku porodicu,nema izlaska ili kao Dajana...pa ako je to vrijedno toga u 21 vijeku...sretno!

  • B

    2. decembar 2017 | 19:56

    Gleda ga bas zaljubljeno. Dopada mi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA