Zvezde otkrivaju kako tačno izgleda orgazam svakog znaka

Možda svi imamo orgazme, ali ih svako od nas doživljava drugačije

  • 2

Neki od nas su tihi kada doživljavaju orgazam, drugi vole da budu glasni ili menjaju visinu glasa u toku seksa.

Ovaj vibrator će snimiti vaš orgazam, a onda uraditi još nešto bizarnije (VIDEO)

Način na koji doživljavate orgazam i pokazujete da imate jedan, mnogo je važan za vaše partnere. U tom trenutku ne postoji razmišljanje i kontrola već smo žrtva svojih osećaja. Evo kako orgazam doživljava svaki od znakova Zodijaka.

Ovan

Upravo ste svedok orgazma nekoga ko je proučavao i praktikovao tantru i praktično je Ovan bog orgazma. Toliko je posvećen izgradnji svog seksualnog apetita, da jednom kada ga zadovolji to je nesvakidašnje iskustvo.

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Bik

On ima izdašan orgazam, ali se to ne odnosi na telesne tečnosti već na to da ne doživljava orgazam pre partnera. Nije to samo telesni orgazam, već orgazam iz srca.

Rak

Ovaj znak je glasan i pomalo cvili kada doživljava orgazam. Ukoliko ga neko sluša u sobi pored pomisliće da on zapravo plače.

Devica

Orgazmi su joj tihi, a ukoliko to poželi može da sakrije od partnera da ga uopšte doživljava. Njeno dahtanje je tiho, a reakcije na orgazam neprimetne za partnera.

Foto: Profimedia

Lav

On zna koji su stereotipni pokreti i radnje vezane za orgazam pa tako često koristi reči iz filmova i doživljava pravi holivudski orgazam.

Strelac

Doživljava orgazam koji je neprimetan za partnera. Vi ste imali seks, imali orgazam i nema potrebe da se oko toga diže velika frka.

Vaga

Ona ima lice poput Džejm Bonda kada doživljava orgazam. Iako većina ljudi kao da doživljava napad kada ima orgazam, Vaga čini da taj čin izgleda prokleto dobro. Ima nečeg tako kul u njenom orgazmu što samo čini deo njenog šarma.

Škorpija

Ona ima agresivan, skoro besan orgazam. Pošto je jedan od najseksualnijih znakova horoskopa, kada uživa u krevetu toga su onda svi svesni.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Blizanci

Svaki put kada doživljava orgazam kao da je prvi put. Telo kao da joj se izgubi u osećaju I predstavlja pravo iznenađenje.

Vodolija

Njen orgazam je sve samo ne stidljiv. Kada se dobro provodi, ona želi da što duže traje.

Ribe

Njihov orgazam je pre svega u glavi i veoma je intenzivan. Poput neplaniranog putovanja, ona može da se izgubi u dobrom orgazmu.

Jarac

Njegov orgazam je kao za nekoga odlazak sa posla. Odradio je posao, oznojio se i sada je vreme da se zaključi dogovor. Efikasnost je njegovo srednje ime.

Daljinac

(Telegraf.rs/rebelcircus.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA