≫ 

Megan Markl se zbog princa Harija odrekla glume, a on zbog nje žrtvuje svoju lošu naviku

Ljubav zahteva određene žrtve kako bi mogla da traje i bude jaka

  • 0

Kada su Megan Markl i princ Hari objavili veridbu niko nije mogao ni da sluti koliko toga se Megan mora odreći kako bi bila deo kraljevske porodice.

Stručnjaci za govor tela otkrivaju zašto Megan Markl dira svoju kosu svaki put kada je sa princem Harijem

Svoju veliku ljubav, glumu, moraće da ostavi iza sebe baš kao i svoj blog, dom i državljanstvo.

Nije samo ona spremna na sve zbog ljubavi prema princu, već je i Hari spreman da zbog svoje drage žrtvuje neke stvari koje voli. Ovo će doprineti još i njegovom zdravlju jer će morati da ostavi cigarete, piše net.hr. U njihovom novom domu u Notingem Kotedžu pušenje je strogo zabranjeno.

Hari se tog pravila i nije mnogo pridržavao, ali je sada obećao da kod kuće neće pušiti. Izvor blizak paru prokomentarisao je da nije fer da Hari puši, ako Megan sama to ne radi. Nema više paljenja cigarete zbog nekoliko kratkih dimova na prozoru, jer je on rešio da odustane od cigareta zbog Megan.

Princ je nekada pušio i marihuanu, ali Megan ne mora da se plaši da će se njen dragi vratiti starim navikama jer je pokazao da može svemu da odoli i da je spreman na promene kada je njena ljubav u pitanju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA