Prvo je izvređao devojku koju je upoznao, onda ga je majka izblamirala pred celim svetom - a sada je dobio i finalno poniženje koje nikada neće zaboraviti

NIje ni mogao da pretpostavi šta će mu se desiti zbog vređanja devojke koju je upoznao na internetu

  • 3

Na internetu možemo da pronađemo gotovo sve što nam treba, hranu, odeću, nameštaj, pa čak i ljubav.

Međutim, na internetu ima i mnogo ljudi koji ne zaslužuju sve ove stvari, pogotovu ovu poslednju.

Rekao je devojci da je debela i da je mnogo lepši od nje - a onda se oglasila njegova majka i otkrila neprijatne detalje iz njegovog ljubavnog života

Baš iz tog razloga, aplikacija za pronalaženje ljubavi Bumble je odlučila da banuje jednog od njenih korisnika zbog toga što je jednoj devojci uputio seksističke komentare.

Ovo nije prvi put da je kompanija morala da banuje nekoga usled lošeg ponašanja, ali ovaj slučaj je bio toliko ozbiljan da je napisala otvoreno pismo ovom muškarcu.

Sve je počelo kada su se Majkl i Samanta povezali na aplikaciji. Vrlo brzo Majkl je počeo da joj šalje potpuno neprimerene poruke.

Printskrin: Facebook/Michael Blanchard/Sam Drain

Prvo joj je poslao sliku mršavije devojke uz komentar da bi i ona mogla tako da izgleda kada bi išla ili se malo više trudila u teretani.

A onda joj je i objasnio da je on čista desetka, dok je ona jedva petica ili šestica po lepoti i izgledu.

Nakon što su ove poruke podeljene sa ljudima koji stoje iza aplikacije, oni nisu samo zabranili pristup Majklu, već su mu napisali i otvoreno pismo.

I nisu se suzdržavali:

- Ko te je naučio da se ponašaš tako? Da li misliš da ti "sigurnost" koju imaš kada se skrivaš iza ekrana daje za pravo da ponižavaš i vređaš ljude koje ne znaš? Možda nisi znao, ali mi ljude držimo odgovornim za njihove akcije.

Slušaj, zatekao si nas u trenutku kada smo svi svesni maltretiranja i spremni smo da ga sasečemo u korenu. Vidiš, napad na osobu iz naše zajednice, posebno kad aje u pitanju žena - znači i napad na naše vrednosti.

Vidimo se nikad, napisali su predstavnici ove kompanije.

Nakon sve ove drame, Majkl je izjavio da su on i njegovi drugari bili pijani i da je jedan od njih poslao užasne poruke Samanti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA