Mikro-varanje: Novi problem u ljubavi koji je možda čak i gori od preljube

Prevare u vezama su jako česte, a ovako varamo svi

  • 4

Situacijama u vezama nikad kraja, a mikro-varanje je novi trend u varanju i nema osobe koja je u vezi koja nije bila žrtva ili učesnik u ovakvom varanju.

Sa kilogramima je izgubila nešto mnogo važnije: Smršala je kako bi se svidela dečku - a to joj je zapravo uništilo vezu

Mikro-varanje je novi oblik varanja koji je stupio na scenu. Svako shvata varanje na drugačiji način: za nekoga je prevara poljubac, za nekoga seks, a za nekoga čak i blagi flert.

Mikro-varali smo svi, a neki od nas još uvek ovako varaju jer se ovaj pojam odnosi na flertovanje partneru iza leđa, odnosno na flertovanje s nekom osobom bez prijavljivanja partneru. Ovo je možda smešno jer većina nas flertuje, bilo da smo u vezi ili ne. Postavlja se pitanje: može li se ovakvo varanje uopšte smatrati varanjem?

Foto: Profimedia

Psiholog i stručnjak za veze Melani Šiling kaže da se mikro-varanjem mogu smatrati bilo kakvi mali postupci koji ukazuju na to da smo emotivno ili fizički usredsređeni na neku osobu van naše veze.

U mikro-varanje se ne ubraja samo flertovanje u kafiću, na poslu ili na ulici, već i tajno dopisivanje s nekim kao i laganje i skrivanje svojih dela, piše net.hr. Ako mislite da vas partner mikro-vara, dobro razmislite koje vam ponašanje kod njega tačno smeta i da li je ono pretnja vašem odnosu. Ako ste vi ti koji mikro-varaju zapitajte se zašto to radite i šta vam u vašem odnosu nedostaje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    27. januar 2018 | 22:46

    Mikro varanje , tako se pocinje, a kad se pocne onda se nastavi, a tada se ulazi u zacaran krug iz kog nema izlaska i posledice ce se nekome obiti o glavu. Samo je pitanje koliku cenu je ko spreman da plati a da posle toga debelo ne pati. Ipak patnja ga stize i grize

  • Nole

    27. januar 2018 | 23:21

    Muskarci hoce i ovo i ono ali zene ostavljaju

  • Srdjan

    27. januar 2018 | 23:09

    Mene fascinira sve veci broj muskaraca oko mene koji ne bi prevarili zenu ili devojku, kazu mi se volimo. Pa kakve to veze ima sa sexom sa strane. Boze me sacuvaj, nije ni cudo sto ih zene varaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA