≫ 

POČELA JE DA SE UVIJA, PIPA I TRLJA: "Veštica za vaginu" otkriva tajnu savršenog orgazma (VIDEO)

Samoproklamovana "veštica za vaginu" uči žene kako da uz pomoć meditacije poboljšaju njihov seksualni život

  • 8

Kortni Marija Halsted ima 31 godinu i u svet veštičarenja ušla je kao dete i provela je skoro 20 godina izučavajući joni jogu koja je poznata i kao vagina joga koja potiče iz Indije.

Svakoga dana u Srbiji od raka grlića materice umre najmanje jedna žena - ovo su simptomi bolesti koje ne smete ignorisati

Nakon što se preselila u Melburn imala je momenat prosvetljenja koji je došao u kombinaciji njene dve strasti kako bi poboljšala seksualni život. Sada je razvila karijeru i uči žene kako da im seks bude bolji.

Foto-ilustracija: Profimedia

-Kada sam bila mala rekla sam mami da neću da idem u crkvu jer je ona spalila moje sestre, misleći na veštice. Ja kroz tretman učim žene da je njihovo telo hram i kako da povećaju osetljivost vagine. Ponekad koristimo jogi palicu kako bi one otvorile utrnule oblasti njihove vagine, objašnjava ona.

Provela je godine izučavajući mistično isceljenje u Evropi, Južnoj Americi, Severnoj Africi i Jugoistočnoj Aziji, piše dailymail.co.uk. Njene klijentkinje su žene iz Australije, Evrope i Amerike i imaju od 20 do 70 godina. Nudi i konsultacije putem Skajpa, a kaže da ona nije klasična veštica koja baca čini.

Daljinac

(M.Krstić/m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    2. februar 2018 | 13:51

    Ma kakva vjestica obratite se vi pravom carobnjaku(meni)🤣

  • djuro palica

    5. februar 2018 | 19:21

    Od sad ga zovem "jogi palica"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA