≫ 

BIO SAM SA DEVOJKOM NA JEDNO VEČE: Rekla mi je da nosi blizance, a onda sam pred porođaj saznao jezivu istinu

Veza na jednu noć mu je uništila život

  • 3

Jutjuber Hobi Stjuart (27) najavio je svojim pratiteljima da će postati otac blizanaca.

Čula je stariju sestru kako ima seks, pa joj spremila genijalnu osvetu zbog traume koju je doživela (FOTO)

Iako on i devojka nisu bili u vezi, očekivao je da će decu odgajati zajedno, ali se pokazalo da je istina mnogo drugačija. Stjuart je u emotivnom videu objasnio da ipak neće postati otac. Naime, žena s kojom je navodno začeo blizance neprestano mu je davala razne izgovore zbog kojih ne može da ide sa njom na preglede, a Stjuart koji je bio uzbuđen zbog vesti da će postati otac, nije nimalo sumnjao u nju.

Redovno su bili u kontaktu, praveći planove o tome šta će biti kad se deca rode, a čak su izabrali i imena. Upoznao ju je sa svojom porodicom, a tvrdi da je imala vidljiv trudnički stomak. Stvari su se zakomplikovale kad je došlo vreme za porođaj. Ona je imala zakazan carski rez, ali kako je nije dobio na mobilni telefon, Stjuart je u panici obišao lokalne bolnice, a ni u jednoj niko nije čuo za nju.

"Tada sam pomislio da me možda ne želi tamo u toku porođaja. Nije mi bilo jasno zašto ne bi htela jer je znala koliko mi je bitno da prisustvujem", kaže on.

Tek kad je njen nestanak prijavio policiji saznao je da je lagala da joj je oboje roditelja umrlo. Nekoliko sati kasnije mu je poslala poruku da je rodila i da je jedno dete dobro, a da se drugo nalazi na intenzivnoj nezi. Postao je sumnjičav kada mu nije dozvolila da vidi decu i od njenog oca saznao je da nikad i nije bila trudna.

"Sve što mi je ikad rekla i sve što sam mislio da se događa bila je laž. Jedan dan sam se psihički pripremao za očinstvo, a već idućeg dana toga nije bilo", rekao je Stjuart. Bez obzira na sve, nije otkrio njen identitet i poručio joj je da se nada da će uspeti ponovo da izgradi svoj život.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    4. februar 2018 | 12:48

    Psihicki se spremao za ocinstvo a ja nisam jer kada mi se radjalo dete njegovi rodjaci su bombardovali porodiliste.

  • Ђура

    4. februar 2018 | 12:44

    Тек му је 27,живот је пред њим,али он нема појма о животу.

  • kamy

    4. februar 2018 | 14:19

    Kakav naivni idiot!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA