≫ 

Šta da radiš ako ti se sviđa bivši dečko najbolje drugarice?

Ne igraj tuđim srcem, moglo bi biti tvoje

  • 1

Prijateljstvo nema cenu, ali ni ljubav ne bira ni način ni vreme kada će se useliti u nečije srce. Ne dešava se tako retko da vaše srce počne da lupa za bivšim dečkom tvoje najbolje drugarice.

Ne možete da se ugojite ni gram, mislite da vam je brz metabolizam - a u stvari možda imate ovu opaku bolest

Šta raditi onda? Situaciju dodatno komplikuje i to ako oni ostanu dobri drugari nakon raskida ili ako su došli do tog momenta da više ne mogu ni da se pogledaju.

Mesec u kojem ste rođeni otkriva vaš najveći ljubavni problem

Biti il' ne biti, šta uraditi sad?

Zamislite scenu i neće vam izgledati tako nemoguće - sa drugaricom ste nerazdvojne, ispijate kafe, čavrljate po čitav dan i delite sve probleme pa naravno i ljubavne. Ona je bila baš dugo u vezi sa tim prezgodnim frajerom, raskinuli su i ona je dugo bila neutešna.

Naravno, družeći se sa njom upoznala si i njega, a nekako ste u poslednje vreme počeli da se i dopisujete. Prvo preko fejsa, pa onda i telefonom, otišli ste na piće i onda si shvatila da si se zatreskala u njega.... Nezgodno, zar ne?

Foto: Profimedia

Prvo pitanje koje morate postaviti u sebi u takvoj situaciji je da li vas grize savest zbog toga, a potom i koliko je vremena prošlo od njihovog raskida. Ono što je sigurno tvoja drugarica neće biti baš srećna zbog toga, zato oprez sa svojim postupcima.

Da li ti se taj momak baš toliko sviđa da bi zbog njega ostala bez osobe koja ti je tokom ranijih godina pružala najviše podrške, a da pri tom nisi ni sigurna u budućnost potencijalne veze, ni u to da li će ona trajati više od par meseci i da li ćeš biti srećna u njoj. Zamislite samo kako bi izgledala zajednička druženja kad biste se smuvali sa njim.

Možda to nju i neće lično pogoditi, naročito ako je u nekoj novoj vezi. Važno je da slušaš svoje instinkte i sigurno nećeš pogrešiti, iako u ovakvoj situaciji nema pametnog odgovora. U takvim slučajevima će neko od vas troje uvek biti povređe, zato oprez i pažljivo sa tim što radiš, pažljivo vagaj i meri pa tek onda donesi odluku. Nikad se ne igraj sa tuđim srcem, jer jednog dana bi se to isto moglo desiti sa tvojim.

Daljinac

(Telegraf.rs / D:V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    11. mart 2018 | 11:00

    Bezi od te situacije,zivot je jratak za ispravljanje kruvih drina a ima bogu hvala dovoljno muskaraca na planeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA