≫ 

Ispovest starijeg muškarca koji se zabavlja sa mlađim devojkama: "One nisu sa mnom zbog novca!"

Godine nekim ljudima nisu prepreka da uživaju u vezi

  • 15

Muškarci koji su stariji neretko imaju dosta mlađe devojke i razlika u godinama ne sprečava ih da uživaju zajedno – ma koliko to društvo osuđivalo.

GORE OD METROSEKSUALCA: Muškarci koji su opsednuti ovim stvarima nazivaju se spornoseksualcima

Biznismen Maks ima 51 godinu, vlasnik je lanca hotela i terena za golf i uživa već nekoliko godina u društvu mladih devojaka. On je odlučio da potraži društvo online nakon što je video kako takvi odnosi funkcionišu. Pridružio se sajtu koji povezuje uspešne muškarce sa prelepim mladim ženama.

Foto: Pixabay.com

Kompanija se stara o tome da su svi korisnici registrovani pre nego im dozvole da stupe u kontakt, razmene slike i dogovore susret. Maks je priznao da su ga oduvek privlačile mlađe devojke, ali je to držao u tajnosti.

- Upoznao sam mnogo lepih i pametnih žena koje imaju toliko potencijala da izgrade uspešne karijere. Imao sam dve duge veze, a trenutno sam samo u jednoj. Moja porodica zna da ja volim mlađe devojke, ali ne i način na koji ih ja upoznajem, rekao je Maks.

Iako mnogi kažu kako je on u ovakvim vezama samo zbog seksa, Maks to negira i kaže da mu je sada bitno prijateljstvo i mentorstvo. Voli da mu devojke prave društvo na putovanjima i da pored njega stiču nova iskustva i vide nova mesta. On devojke vodi na razne događaje i u šoping. Iako ima seks sa devojkama sa kojima je, kaže da to nikada ne zahteva od njih .

Foto-ilustracija: Profimedia

- Imao sam par devojaka sa kojima sam imao potencijal za nešto više od druženja, ali uvek sam njima prepuštao da odluče kuda žele da ide naš odnos. Želim da se osećaju ugodno kada su sa mnom i ako to podrazumeva da ne budemo intimni ja ću to poštovati, rekao je.

Otkrio je još jednu zabludu vezanu za veze sa velikom razlikom u godinama. Iako većina ovih devojaka traži starije muškarce zbog novca, šansa da se samo muvaju sa nekim ko je uspešan i bogat je drugi razlog zašto devojke pokazuju interesovanje za starije muškarce.

- Moje najbolje iskustvo je bilo sa devojkom koja je postala direktor poznatog Švajcarskog brenda sportske odeće. Upoznao sam je dok je bila studentkinja i uz pomoć mojih veza obezbedio sam joj praksu u kompaniji u kojoj je kasnije dobila stalni posao. Srećan sam što je uspela u ovom poslu, istakao je Maks.

VIDEO Inspiriše skejtere svojom bujnom zadnjicom:

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA