≫ 

Uživo su snimili svoj raskid i podelili ga sa celim svetom (VIDEO)

Moderno zabavljanje mnogo se razlikuje od onog koje smo navikli da gledamo u romantičnim filmovima

  • 1

YouTube zvezde Liza Koši i Dejvid Dobrik odlučili su da svojim pratiocima kojih je neverovatnih 21 milion saopšte da su raskinuli u videu koji traje 6 minuta i tako pokažu kako se zabavljanje danas razlikuje od vremena naših roditelja.

Hemiju između dve zaljubljene osobe stvaraju 3 potpuno neočekivane stvari

Video koji su objavili pre nešto više od mesec dana ima preko 35.309.000 pregleda i svakog dana ova brojka raste. Bivši par, koji je na YouTube-u poznat zbog vloga "Its just a prank, bro", krio je njihov raskid čitavih 6 meseci. Odlučili su da ovako saopšte vest fanovima kroz video koji je ispunjen suzama i smehom, a sve sa ciljem da pokažu kako je sve ok u njihovom odnosu.

Raskid može da bude veoma stresan Foto-ilustracija: Profimedia

- Nije bilo zdravo da nastavimo zajedno, rekao je Dobrik pre nego su oboje ponovili nekoliko puta da su oni i dalje najbolji prijatelji.

Istraživanje iz 2017. godine pokazalo je da to što ostajete prijatelji sa bivšim partnerom znak psihopatskih sklonosti. Osobe koje ostaju prijatelji posle raskida to čine iz sebičnih razloga kako bi imali pristup redovnom seksu, informacijama ili nekim konkretnim uslugama.

Savet za one koji se suočavaju sa raskidom je da se fokusirate na bilo šta drugo osim na bivšeg partnera. Greg Berendt, konsultant za seriju "Seks i grad" i autor bestselera "He is just not that into you" ("Nije zainteresovan za tebe"), slaže se sa ovom konstatacijom.

- Bez bilo kakvog kontakta, ni sada ni sutra. Prvo, izgubite njen broj. Stvarno. Izbrišite ga sa mobilnog telefona, ali i sa fiksnog telefona. Onda dodajte njen email u spam, jer što ne vidite neće da vas baca u iskušenje da je kontaktirate, rekao je on.

Koliko je danas sve otišlo u nekon čudnom pravcu, dokaz je i ovaj video. Sve je postalo javno, a ovaj raskid je sa suzama i obostranim pohvalama uspeo da prikupi preko 35 miliona pregleda.

VIDEO: Snimao je devojku, gurnuo ju je sa litice i bio je srećan

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA