Počela je vladavina Raka - evo koju bitnu lekciju o ljubavi ćemo u ovom periodu naučiti

Svi želimo da volimo i budemo voljeni

  • 0

Počinje vladavina Raka, ulaskom Sunca u ovaj vodeni znak, što će u mnogome promeniti našu romantičnu vezu tokom početka letnjih meseci, a to što ne pripadate ovom znaku Zodijaka ne znači da ćete biti pošteđeni uticaja ove promene.

Najpametnije žene na svetu su rođene u ova 3 horoskopska znaka

Rak je jedan od tri vodenih znakova, koji je emotivan, mada ne toliko koliko su Ribe ili Škorpija. Ovaj znak se bori sa osećanjima koja ga savladavaju ili rezultiraju u vidu manipulativnih, čudljivih, nesigurnih i sumnjivih okolnosti.

Sezona vladavine Raka je počela. Foto: Pixabay.com

Sezona Raka počinje oko super Punog Meseca, koji će označiti kulminiranje emocija. U ovom periodu bićemo više usmereni na kuću i porodicu, razmišljaćemo o našim potrebama i pravićemo planove kako bismo postigli porodični život kakav želimo.

Postoji i ona druga strana Raka koja ukazuje da moramo da pazimo na sebe i da ne dozvolimo da se rasplinemo na sve strane. Zbog teške prirode Raka, može da nam bude teško da ostanemo fokusirani na ono na čemu radimo i ne smemo da dozvolimo da nas emocije obeshrabre.

Ovog leta doživećemo pravu kataklizmu mesečevih dešavanja koji će promeniti naše živote i veze zauvek, od kojih će se neki desiti bas u periodu vladavine Raka. Super Mladi Mesec iskusićemo 13. juna, 13. jula i 11. avgusta, a potpuno pomračenje Meseca desiće se 27. jula.

Pun Mesec udružen sa Rakom promeniće u mnogome naš ljubavni život. Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Sezona Raka podsetiće nas na ono što je najvažnije. Vratiće nas na pravi put i ponovo ćemo se fokusirati na ono što je važno. Ono što ćemo naučiti jeste da ništa nije bitno bez ljubavi i podrške najbližih. Sve i dok imamo brige u vezi posla, novca ili zdravlja, Rak će nas podsetiti da je uz ljubav sve bolje, a kada imamo prave ljude uz sebe sve će nam biti mnogo lakše.

Tokom narednih osam nedelja doslovno ćemo videti kako se sve menja i to sve do početka septembra. Privlačiće nas ljubav, monogamne i ozbiljne veze, bićemo manje uplašeni kada je reč o obavezivanju i fokusiraćemo se na ono što moramo da uradimo kako bismo izgradili dom sa našim partnerom.

Mnogi od nas su zaboravili da su oni koje volimo važni koliko i ono čime se bavimo. Nije reč samo o tome koliko novca imamo u banci već i o tome koliko je srećan naš život. Rak će nas vratiti tamo gde nam je mesto – kući. Na kraju krajeva, ne možemo da pobegnemo od onog čemu nas srce vuče.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA