Žena ga je ostavila na 30. rođendan, ali pas mu je pomogao da preživi razvod i da postane slavan (FOTO)

Ako vam život da limun napravite limunadu, jer ko zna možda možete postati slavni baš zbog te limunade

  • 1

Život ponekad menja naše planove na čudan način. Rafael, na primer, nije očekivao da ga supruga napusti, ali nažalost to se dogodilo. I to na njegov 30-ti rođendan. Ali, ovaj brazilski umetnik je pokazao svetu kako od limuna koji vam daje život, treba napraviti limunadu.

Pobacajte ih odmah: 10 kuhinjskih stvari koje ispuštaju opasne otrove i tako nas polako ubijaju

Rafael Manteso je umetnik iz Brazila, a postao je poznat nakon što je počeo da objavljuje fotografije svog voljenog psa. Rafael nije samo talentovan, već je i izvor inspiracije za mnoge ljude koji prolaze kroz razvod. On je bio oženjen, a kako se to ponekad dešava u životu, njegov brak se raspao. Da bi spasili brak, Rafael i njegova supruga su išli na terapiju i tada je saznao da ima blagu verziju Aspergerovog sindroma. Terapija ipak nije uspela i njih dvoje su se razveli. Rafaelova bivša žena ga je napustila na 30. rođendan i uzela sve što su imali osim psa.

U borbi sa depresijom nakon razvoda, Rafaelu je pomogao pas, beli bul terijer Džimi Ču. Nakon razvoda, umetnik se našao u praznom sivo-belom stanu, a Džimi je bio jedino što mu je ostalo. Kako je ispalo, Rafaelu je zapravo ostalo ono najbolje iz prethodnog bračnog života. Rafael je nakon razvoda imao najbolju podršku koju je mogao da ima, a ovo su Rafaelove i Džimijeve avanture:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

(Telegraf.rs / Izvor: brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA