≫ 

Sumnjate li da vas partner vara? Preljubnike odaje govor tela koji ne mogu da kontrolišu

Kada je reč o vezama ono što je neoprostivo jeste prevara

  • 3

Problemi nastaju kada počnete da sumnjate u vernost partnera, a to ne možete da potvrdite pa je najbolje da obratite pažnju na njegov govor tela koji ga odaje i više nego što možete da zamislite.

Prvi utisak: Šta drugi misle o vama i pre nego što progovorite i kako da na to utičete

Ako primetite da se vaš partner ponaša ovako, moguće je da vas vara.

Ne da vam da priđete blizu njegovom telefonu

Krije li vaš partner telefon od vas? Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Luduje li čim se približite njegovom telefonu? Savetnik za veze Dejvid Benet je rekao kako nevernici često štite svoje telefone, sklanjaju ih tamo gde ne možete da ih vidite, a često potpuno odlepe kada vidite nešto na njegovom telefonu. To je jasan znak da vam nešto krije.

Nervozni su kada im spomenete neke osobe

Ako mislite da vas partner vara sa nekim koga poznajete i ko je deo njegovog života i postane napet kada tu osobu spomenete, možda se radi o prevari. Pratite kao se vaš partner ponaša u blizini te osobe jer govor tela može nesvesno da ga odaje.

Smeju se dok gledaju fotografije nekih ljudi

Osmehivanje fotografijama može da bude skriveni znak da se nešto dešava. Foto: Profimedia.com

Preljubnici će se s vremena na vreme nasmejati kada vide fotografiju osobe sa kojom vas varaju. Iako osmeh dok gleda fotografiju ne mora ništa da znači, obratite pažnju na sledeće. Ukoliko vam partner kaže da kucka nešto vezano za posao, ali se iskreno nasmeje dok to radi, onda to možda uopšte nema veze sa poslom.

Zatvoreni su prema vama

Osobe koje varaju su zatvorene prema partnerima. Bonet poručuje kako se osećaju loše zbog toga što radepa je njihov govor tela prema partneru zatvoren. Osoba koja vara najverovatnije će držati distancu, manje će vas dodirivati i manje će se smejati sa vama.

VIDEO:  Ona je seksi, razgibana je do bola a tek šta radi nogama

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    21. jul 2018 | 16:17

    Ja nisam morala da diram telefon. Posla sam na put i nesto je poslo naopako, pa sam morala sa aerodroma da se vratim kuci. Moj muz nije bio kod kuce, ali je komsinica oko ponoci lagano otkljucavala vrata i kad je mene ugledala, sta mislite da se desilo? Nikad nisam dobila objasnjenje, a vise nije ni potrebno.

  • Istina

    21. jul 2018 | 21:19

    Zena zna kad je voljena, zena zna kad je prevarena. Voljena ce uvek biti voljena a prevarena uvek varana

  • Jovan

    22. jul 2018 | 12:01

    Pročitao sam tekst sve je OK.ali žena koje varaju toliko su pečene nemaju obraza sa suprugama skojima je muž imao odnose gledaju da se druže kao da nisu imale ništa žene su perfidnije i opasnije od mußkaraca !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA