≫ 

Najpoznatija ljubavnica na svetu otkriva kako muškarcima muze novac - i tako im spasava brakove!

Nemilosrdno troši novac svojih ljubavnika i oni nemaju ništa protiv

  • 7

Ova poznata ljubavnica često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz luksuznih apartmana i u preskupoj odeći koju joj plaćaju njeni ljubavnici.

"Monogamija za mene nije prirodna": Ona će imati seks sa trojicom oženjenih muškaraca za Dan zaljubljenih

Gvinet Li (46) otisla se u najnoviju avanturu sa svojim ljubavnikom i to ni manje ni više nego u Pariz. Oni su tamo otputovali privatnim avionom (9.000 evra), odseli su u hotelu Ric gde noćenje za dvoje košta 17.000 evra, večerali u restoranu sa 3 Mišelinove zvezdice (4.500 evra) i otišli u šoping koji je njenog ljubavnika koštao oko 15.000 evra što je skoro 2 miliona dinara!

Zatim je svojoj dragoj platio profesionalno fotografisanje u stilu Kristijana Greja za koje je izdvojio 11.000 evra.

- Moj ljubavnik je kao pravi Kristijan Grej koji ima biznis razvijen sve od nekretnina do tehnologije. Stvarno ga ineteresuje seks i nastrane igrice poput onih koje Kristijan igra u Pedeset nijansi sive. On voli erotiku i njegova ideja je bila da pronađe nekog najboljeg fotografa erotike u Parizu za slikanje. Išli smo od jednog mesta do drugog, a moj ljubavnik je određivao kako ću pozirati, ispričala je ljubavnica.

Li je bila udata za bogatog Roberta koji je pre 10 godina preminuo od raka. Oboje su imali profile na mreži za upoznavanje za bračne parove, a ona je nastavila da upoznaje muškarce preko te mreže i nakon njegove smrti. Tvrdi da je bila ljubavnica preko 100 muškaraca. Preferira afere sa oženjenim muškarcima jer su oni bogati i ne žele nikakvo obavezivanje već samo seks i zabavu.

- Moj ljubavnik je u braku sa Francuskinjom koja je zauzeta podizanjem njihove dvoje dece koji su tinejdžeri i nema vremena za nejgove nastrane potrebe. Ona zna da će on imati afere okolo, ali sve dok se to ne meša u njihov porodični život to je ok. On ima i druge ljubavnice, čak sam jednu i upoznala jer su nam se sastanci preklopili. Ona je u kasnim dvadesetim godinama, ispričala je ljubavnica.

Oduševljena je time što može da putuje privatnim avionom i dodala da tako možete vrlo lako da se učlanite u Mile High Club kad god poželite. Istakla je i da joj njeni ljubavnici kažu kako je ona zapravo spasila njihove brakove jer žene posle toliko godina braka i dece nemaju vremena za njih pa im ona nadoknađuje tu prazninu. Zahvaljujući tome oni se vraćaju svojim ženama srećni i zadovoljni.

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    27. jul 2018 | 14:33

    Nisu to nikakve ljubavnice , to su samo luksuzne prostitutke , i to sam rekao suvise ljubazno . Te , nazovimo zene , bas su one , najvece «zagovaracice » danasnje omladine , kako su muskarci glupi , i kako ih manipulisati za pare . Mnoge od njih su propale , jer njihova privlacnost je vrlo kratkog veka , pa kad se nadju same i odbacene od sviju , onda su im krivi muskarci . Ne favorizujte javno te rugobe danasnjeg , i onako trulog drustva . Bolje postavite pitanje , dokle je otisla ravnopravnost polova.

  • dusan

    27. jul 2018 | 14:25

    taj tvoj ljubavnik je sasav.......

  • B

    27. jul 2018 | 13:33

    Nista para zaraditi nece i umrece sama. Jel to zivot?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA