≫ 

Muškarci otkrivaju: Evo zašto su nam starije žene privlačnije

Ljubav ne zna za godine

  • 1

Kada je muškarac stariji od žene sa kojom je u vezi ili braku društvo na to gleda blagonaklono, ali šta je sa muškarcima koji se zabavljaju sa starijim ženama?

10 razloga zbog kojih je sve više singl muškaraca

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova 24 godina starija žena su jedan od najpoznatijih parova sa dvocifrenom razlikom u godinama i to sa ženine strane. Zašto muškarci vole da se zabavljaju sa starijim ženama, otkrili su 200 muškaraca za knjigu “Starije žene, mlađi muškarci” autorke Felicije Brings.

Foto: Tanjug/AP

- Kada sam upoznao Karolinu, nisam tražio stariju ženu niti ona mlađeg muškarca, ali se jednostavno dogodilo. Ja sam imao 39, a ona 55 godina. Naša veza je jedinstvena jer se ne zasniva na seksu, već na poverenju, poštovanju i ljubavi. Za 25 godina koliko smo zajedno nismo imali nijedan ozbiljan problem i još uvek smo veoma srećni, ispričao je Paulo (64).

- Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt koji je meni veoma privlačan. Uživam u razgovoru sa nekim ko je na tom nivou komunikacije kome se ja divim i koji cenim. Starije žene dobro poznaju sebe, imaju toliko toga da ponude i ne traže samo nekoga ko će biti dobar otac i izvor novca, rekao je Najdžel (37).

Poznati glumac je dosta mlađi od svoje žene. Foto: Profimedia.com

Za mnoge muškarce, bitno je da mogu mnogo toga da nauče od starijih žena jer su im te “lekcije” veoma izazovne i privlačne.


- Imam 24 godine i kada upoznam žene starije od 30 godina one su već sređene u životu i fokusirane. Znaju šta žele i to je privlačnije od bilo čega, naglasio je Den.

- Emocionalna stabilnost je ono što mi treba i to može da mi pruži jedino starija žena. Bar ja imam takvo iskustvo, rekao je Fred (28) koji svoju partnerku smatra svojom najboljom prijateljicom.

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA